Home Stiri Bianca Drăgușanu va avea propria emisiune: „Facem o telenovelă despre viața reală a mea”

Bianca Drăgușanu va avea propria emisiune: „Facem o telenovelă despre viața reală a mea”

autor Buinoschi Andreea
378 vizualizari

Veste mare pentru fanii Biancăi Drăgușanu! Aceasta va avea propria emisiune, în care le va arăta telespectatorilor viața sa adevărată. Vestea a venit după aproximativ doi ani de când blondina a prezentat Te vreau lângă mine!, la Kanal D.

Pe contul ei de Instagram, Bianca a vorbit despre noul contract pe care l-a încheiat. Se pare că aceasta este extrem de încântată și abia așteaptă ca primul episod să fie difuzat. În ciuda faptului că fosta iubită a lui Alex Bodi nu a spus despre ce va fi show-ul mai exact, multă lume crede că vedeta va discuta și despre bătaia pe care a încasat-o de la milionarul din Mediaș.

Mai mult decât atât, creatoarea de modă a declarat că va pleca din România, dar nu a dezvăluit și locația pe care a ales-o, dar nici motivul pentru care va face acest lucru.

„În curând, o să ne vedem live, aproape în fiecare zi la un anumit post de televiziune unde eu o să vă povestesc detalii picante din viața mea personală. O să fac unele dezvăluiri, exact așa cum v-am spus și zilele trecute, în care o să vin cu dovezi și o să distrug codița multor «ciupercuțe» apărute după ploaie. Să vedeți când o să înceapă telenovela pe TV! Dar nu vă dau mai multe detalii, că știu că o să fiți cu ochii pe mine în fiecare seară. Mă rog, dimineața, când se difuzează emisiunea. O să fiți cu ochii pe mine! Și pe telenovela vieții mele, pentru că Bianca are telenovelă în viața ei. E un fel de «Game of Thrones», dar regina nu moare niciodată! (…). «Game of Thrones», cu mama dragonilor care nu moare (…). Aici, câștigă, pentru că e corectă, e asumată. (…). Da, facem o telenovelă despre viața reală a mea”, a spus Bianca pe contul ei de Instagram…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies