HomeStiri Mondene Bianca Drăguşanu: „Venea să mă îmbrăţişeze, am crezut că o să pice din picioare.”

Bianca Drăguşanu: „Venea să mă îmbrăţişeze, am crezut că o să pice din picioare.”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 984 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/or7a2173_uy2u.jpg

La scurt timp după ce a recunoscut că este însărcinată, frumoasa graviduţă Bianca Drăguşanu a relatat în cadrul unui interviu oferit unei reviste locale cum anume l-a anunţat pe soţul său, Victor, că vor deveni părinţi. 

or7a2173_uy2u
„Nici macar nu a intarziat, am avut eu un feeling, o stare. In Mexic s-a intamplat!

Am facut un test, inca unul, sapte… Tremuram. Eram speriata, aveam asa o stare… Cumparasem niste pantofi foarte mici, pentru bebelusi, intr-o vacanta. Am pregatit pantofiorii astia. Am scris pe un bon de la Chanel, nu aveam nicio hartie prin casa, intr-un plic. «M-a trimis D-zeu pentru ca m-a cerut mami, ca sa te fac pe tine fericit, tati». Si am bagat toate testele in plic. Si in ziua aia eram nervoasa ca a intarziat. A luat plicul, l-a deschis, s-a uitat la mine. «Eu lesin, mi-e rau. Maiculita». Eu tremuram, el tremura. I-am zis ca nu are cum sa lesine, n-avem cum sa lesinam amandoi. Venea sa ma imbratiseze, am crezut ca o sa pice din picioare. Asa am simtit eu. «Ce ne facem acum?», m-a întrebat.

Mamei i-am spus tarziu, nu eram sigura. Nu am vrut sa le dau sperante, sa se bucure dinainte”, a mărturisit viitoarea mămică.

61476155

bianca-victor-683x1024

 

Sursa photo: bby.ro; libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed