HomeStiri Mondene Bianca Drăguşanu vorbeşte despre relaţia pe care o are cu Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu vorbeşte despre relaţia pe care o are cu Gabi Bădălău

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Bianca-Dragusanu-vorbeste-despre-relatia-pe-care-o-are-cu-Gabi-Badalau.jpg

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău formează un cuplu. Se pare că afaceristul o face extrem de fericită pe blondină, după ce, în urmă cu doar câteva luni, a trecut printr-un eveniment care i-a marcat viaţa.

Bianca Drăguşanu vorbeşte despre relaţia pe care o are cu Gabi Bădălău in Stiri Mondene

După ani de despărțiri şi chinuri îndurate din partea lui Alex Bodi, Bianca pare să îşi fi găsit liniştea în brațele lui Bădălău. Conform spuselor sale, fostul soţ al Claudiei Pătrăşcanu nu îi oferă doar cadouri, ci şi timpul său, lucru ce o face să se simtă foarte bine în compania lui.

Bianca Drăguşanu vorbeşte despre relaţia pe care o are cu Gabi Bădălău in Stiri Mondene

„Am o viață perfectă, minunată din toate punctele de vedere. Am tot ce îmi doresc, copilul îmi e sănătos, businessul e ok, prietenii sunt alături de mine, dar să știți că viața mea nu e ușoară, chiar dacă e perfectă. Nimic din ce fac eu nu e ușor!”, a declarat Bianca pe contul ei de Instagram.

Mai mult decât atât, în ciuda faptului că sunt de puţin timp împreună, relaţia dintre Bianca şi Bădălău pare să meargă atât de bine, încât cei doi chiar se pregătesc să facă marele pas. Chiar fosta soţie a lui Alex Bodi a fost cea care a dat vestea, în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D.

Bianca Drăguşanu vorbeşte despre relaţia pe care o are cu Gabi Bădălău in Stiri Mondene

Inclusiv prietenii lui Gabi Bădălău au confirmat că bărbatul este extrem de îndrăgostit de Bianca şi că ar face orice pentru a-i intra în graţii, mai ales pentru că a vrut să fie cu ea de mult timp. „E atât de înnebunit după ea, încât nu știe ce să-i mai facă să-i intre în grații. Nu a fost după nicio femeie așa. Bianca nu i-a făcut absolut nimic, lui i s-au aprins călcâiele dintr-odată după ea, că ei se știu de prin oraș, acum că a prins-o singură. El aștepta de multă vreme momentul însă Bianca era cu Bodi și înainte de el cu cine a mai fost. Până la urmă, uite că dorința i-a fost împlinită lui Gabi, să fie cu Bianca. E atât de îndrăgostit de ea, încât îi spune că vrea să fie cu ea pentru totdeauna”, au mărturisit persoane apropiate afaceristului, pentru cei de la fanatik.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed