HomeStiri Mondene Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu soacra sa: „Nu credeam că rezist”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu soacra sa: „Nu credeam că rezist”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 827 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/bianca-dragusanu-vorbit-despre-relatia-cu-soacra-sa-nu-credeam-ca-rezist.jpg

Victor Slav și Bianca Drăgușanu formează de mai mult timp un cuplu, iar cei doi au devenit și părinții unei fetițe. Fotomodelul a dezvăluit recent cum se înțelege cu soacra sa.

bianca-dragusanu-vorbit-despre-relatia-cu-soacra-sa-nu-credeam-ca-rezist

Soacrele sunt de multe ori o piedică în calea fericirii, dar nu este și cazul mamei lui Victor Slav, întrucât Bianca Drăgușanu se înțelege de minune cu aceasta. Într-un interviu recent, vedeta a recunoscut că și cu mama sa mai are uneori mici neînțelegeri, dar că în relația pe care o are cu soacra sa nici nu poate fi vorba de așa ceva.

„Este pâinea lui Dumnezeu și îmi seamănă foarte mult și ne înțelegem atât de bine. Eu nu puteam să îmi imaginez că pot să mă înțeleg atât de bine cu cineva. Nu credeam că rezist să stau cu cineva în casă. Mi-e foarte greu să conviețuiesc cu mama, ne mai contrazicem. Cu soacră-mea este bine, este altceva. Ne înțelegem foarte bine, este și aceeași zodie cu mine. Suntem peștoaice amândouă și ne înțelegem. N-am cuvinte să îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat un asemenea om. E la mine acasă și suntem atât de compatibile”, a declarat Bianca Drăgușanu…

Bianca Drăgușanu și Victor Slav par un cuplu fericit. Deși la scurt timp după ce s-au căsătorit prima dată, blondina și-a înșelat proaspătul soț cu fostul iubit – cei doi fiind fotografiați împreună la Paris – acest capitol pare să fi fost dat uitării. După ce Bianca Drăgușanu a rămas însărcinată, tensiunile din relația celor doi au dispărut și s-au recăsătorit. Acum, Victor Slav și soția sa se concentrează pe creșterea fetiței lor. Cei trei par o familie fericită, pe rețelele lor de socializare fiind postate frecvent fotografii în care apar zâmbind.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed