Home ARTICOLE SLIDER Bianca Dragusanu vrea sa-si faca si alte operatii estetice

Bianca Dragusanu vrea sa-si faca si alte operatii estetice

autor Elena Yvette
103 vizualizari

Bianca Dragusanu a dezvaluit ce operatii estetice are si ce mai are de gand sa-si faca. Roscata a recunoscut ca si-a marit sanii si buzele.

Bianca Dragusanu

„Nu am nicio problemă să recunosc că am botox, îmi pun botox… Nu sunt ca altele care spun că îşi dau cu cremă de gălbenele pe buze sau pe faţă şi arată senzaţional. Eu recunosc că la 30 de ani folosesc botox, nu mă caracterizează ipocrizia ca să ascund acest lucru”

„Dr Kasem o să-mi rezolve problemele la picioare, urmează nişte extracţii a unor cheaguri de sânge. Am renunţat la medicul din Ungaria şi acum o să-mi rezolv aici probleme, nu vor rămâne urme inestetice. Următoarele intervenţii pe care le voi face va fi o operaţie la rotulă, la piciorul stâng şi înlăturarea unor aluniţe pentru că iarna se recuperează mai repede pielea şi întreţinere corporală ca să previn celulita”

„Victor este de acord cu toate intervenţiile pe care vreau să mi le fac, în primul rând pentru că, este sănătos să-mi înlătur aluniţele. Victor ştie foarte bine că am o problemă la rotula piciorului stâng care necesită intervenţie. Recunosc că mi-am pus implant mamar şi botox , dar şi că eram mai plinuţă când eram mai mică, probabil că aş fi vrut să-mi fac şi o lipoaspiraţie, dar, pe atunci nu am aveam bani şi nici nu eram corect informată despre aceste intervenţii” a declarat Bianca Dragusanu.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies