Bianca Rus a fost cerută de nevastă

Share

Bianca Rus a fost cerută de nevastă

După ce a reușit să slăbească spectaculos, Bianca Rus a căpătat mai multă încredere în ea și este în culmea fericirii.

rus

Recent, a fost cerută de nevastă de către iubitul ei, Antonio. Cei doi au dat detalii despre acest eveniment din viața lor, în cadrul unei emisiuni de pe Kanal D: „Am fost cerută în căsătorie. Sunt atât de emoționată! Mă așteptam. E un bărbat curajos. M-a mai cerut o dată, mi-a cerut să îi fiu logodnică…” , a povestit Bianca.

„Am ieșit în oras la un restaurant luxos. Am complotat cu chelnerul să aducă nota de plată cu inelul”, a completat iubitul ei, Antonio.

„Nu îmi venea să cred ce vrea să fac. Era vorba de gest, că voia să plătesc eu nota. Am văzut inelul și am început să mă bâlbâi…

bianca_prima_81089200

Ne înțelegem foarte bine, suntem fericiți. Este băiatul perfect pentru mine. L-am visat! Mă visez să fiu mireasă, ca orice fată care își dorește să se mărite. Există o chimie foarte bună, avem aceleași gusturi, gândim la fel de cele mai multe ori. Am decis să nu stăm împreuna, așa am simțit noi. Să nu o facem până nu facem pasul. Dar nu pentru că suntem de modă veche, așa simțim noi. El a fost de acord cu mine, ne înțelegem perfect!… E un romantic și de aceea îl apreciez mult, îmi place stilul lui de bărbat. Îmi aduce mereu flori, mă trezesc cu buchetele la ușă. Mă bucur de dragostea pe care mi-o oferă. Familia mea îl îndrăgește pe Antonio. Nici nu mă așteptam să fie altfel…

O să facem și copii. Dar după nuntă. E deschis la copii abia după nuntă!… Abia din decembrie încolo o să încep să pun pe foaie toate detaliile. Abia aștept să îmbrac și eu rochia de mireasă. Am avut multe oferte să prezint rochii de mireasă, dar nu am vrut. O să port rochia de mireasă doar la nunta mea”, a încheiat Bianca Rus.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news