HomeStiri Mondene Bianca Rus, lovită cu bestialitate de soț. A vrut să ceară ajutor, dar răspunsul primit de la autorități este șocant: „Mi s-a spus de la Judecătorie că e nevoie să…”

Bianca Rus, lovită cu bestialitate de soț. A vrut să ceară ajutor, dar răspunsul primit de la autorități este șocant: „Mi s-a spus de la Judecătorie că e nevoie să…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/08/Bianca-Rus-lovita-cu-bestialitate-de-sot.-A-vrut-sa-ceara-ajutor-dar-raspunsul-primit-de-la-autoritati-este-socant-„Mi-s-a-spus-de-la-Judecatorie-ca-e-nevoie-sa...”.jpeg

Cântăreața Bianca Rus a trăit momente de coșmar, deoarece a fost snopită în bătaie de soț.

Bianca Rus, lovita cu bestialitate de sot. A vrut sa ceara ajutor, dar raspunsul primit de la autoritati este socant „Mi s-a spus de la Judecatorie ca e nevoie sa...” in Stiri Mondene

Bianca Rus și Antonio au fost căsătoriți civil câteva luni, iar după ce s-au căsătorit și religios, au mai fost împreună doar două săptămâni.

Frumoasa artistă se află în proces cu acesta, deoarece a bătut-o cu bestialitate. Tânărul obișnuiește să consume alcool și are o fire violentă, a agresat chiar și vecinii, conform Wowbiz.

Bianca Rus a povestit la Teo Show prin ce a trecut și a precizat că a dorit să ceară ajutor, dar a primit un răspuns șocant din partea autorităților.

„Vreau să scot în evidență că nu am apărut nicăieri, am spus că nu vreau să vorbesc, e viața mea, am trecut prin bune și rele. Nu mi-am blamat soțul, nu l-am făcut de râs.

Nu vreau să vorbesc despre trecut, dar acum întâmpin probleme pentru că el a adus acuzații grave la adresa mea. El și mama lui.

Are pretenții de verighete, cumpărate de mama mea. Nu era pregătit financiar, i-am cerut mamei bani să le iau.

Am hârtii, am dovezi. Mama ar trebui să aibă pretenții la verigheta lui, dar e o femeie de treabă. Vreau doar liniște și pace.

Mă bucur că am scăpat de un om violent, m-a agresat, a agresat și amenințat niște bătrâni, a spus că îi omoară, a spart ușa. A fost luat de acolo cu cătușe.

Nu am vrut să-i fac o imagine negativă. Normal că știam cum e.

A fost vorba de agresiune, a adus paparazzi la magazin, nu știam că vine să mă agreseze, ca să-mi ia verigheta de pe deget.

Pe baza alcoolului. Tot timpul. Tot timpul era sub influența alcoolului. Pe lângă episodul cu bătrânii, m-a agresat și pe mine, a spart tot în casă. Mi-a vorbit foarte urât.

Eram în perioada de recuperare după operația la stomac, am fost agresată, am fost jignită. Lovită în burtă!

Probabil nu ne cunoscusem suficient de bine ca să-mi dau seama că e o persoană agresivă. Ne amenința! Punea în practică amenințările.

Noi ne-am cununat civil pe 26 mai, până atunci fusese așa și așa, ne-am mutat repede împreună, nu apucasem să-l cunosc, să văd că e agresiv, că e în stare să bată pe cineva.

Nu m-a avertizat nimeni că face sau că drege. Am avut discuții, am spus că nu știu dacă e bine să ne căsătorim.

M-am gândit mult dacă e bine să fac pasul, după ce el m-a agresat.

A spart ușa la vecini pentru că îi ziseseră să dea muzica mai încet la 12 noaptea. Oamenii au fost terorizați.

Am poze cu ușa spartă. Vecina mea e și acum în depresie după acel episod.

Am cerut un ordin de protecție, mi s-a spus de la Judecătorie că e nevoie să curgă sânge. Sunt dosare deschise la poliție.

Am documente de la IML și nu au fost luate în calcul. M-au întrebat dacă sunt pe targă, dacă încă mai am dinți în gură.

Nu știu ce vrea de la mine. Verighete, bani. A apărut la TV și a dat cu mine de pereți, spune că vrea să mă omoare, că vrea să-mi facă viața amară.

Mama lui mă terorizează cu telefoane, cu amenințări. Și colegii de breaslă au fost deranjați.

Am două dosare la poliție, a plecat cu o sumă de acasă, după un scandal care a luat amploare, atunci m-a și agresat”, a declarat Bianca Rus…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed