Bianca Rus, răzbunare cruntă pe Andreea Tonciu. La ce s-a ajuns în conflictul dintre ele

Share

Conflictul dintre Bianca Rus și Andreea Tonciu capătă proporții.

Se pare că Bianca Rus a recurs la un gest cu totul neașteptat pentru a se răzbuna pe Andreea Tonciu.

Cele două concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities își aruncă frecvent replici acide și nu par a găsi o modalitate de a se înțelege.

Recent Bianca Rus l-a concediat pe hair stylistul stilistului Andreei Tonciu, pentru a se răzbuna pe ea, conform Cancan.

Scandalul a început când Bianca Rus a decis să își schimbe coafura, motiv pentru care a dorit să îl angajeze pe stilistul Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu are o „armată” de stiliști care se ocupă de imaginea ei, iar printre aceștia se numără și cunoscutul Alexandru Simedru.

„Bia Rus a vrut să îi ia stilistul lui Tonciu, pe Simedru, dar, pentru că nu a reușit, pentru că Tonciu a fost foarte dură cu el și nu l-ar fi lăsat să colaboreze cu alte concurente,

Bia a reușit să facă o stratagemă interesantă, și anume să îl angajeze, dacă nu pe Simedru, pe hair stylistul acestuia.

Se pare că însă că Bia ar fi fost sabotată de acel băiat, prin Tonciu, căci ea ar fi dat ordinele.

Stilistul acela i-a făcut Biei niște coafuri considerate nu numai inadecvate, dar și dezastruoase pentru ea,

astfel că, enervată, Bia a decis să îl concedieze pe acesta, dând un mesaj subliminal cum că,

dacă nici stilistul lui Simedru nu este bun, practic nici Simedru nu este de calitate”, au declarat pentru Cancan surse din apropierea vedetelor de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Enervată peste măsură, Bianca Rus ar fi apelat la un hair stylist cu care este amică de mult timp, ca să o ajute să își refacă imaginea.

„Valentin Iulian, cunoscut de toate fetele de oraș cu fițe, care se fac la păr în zona Dorobanți, i-a făcut Biancăi, în ultimele zile,

niște coafuri foarte frumoase, spre invidia generală a colegelor ei de platou,

care se obișnuiseră cu ideea că Bianca nu va evolua de la vechile coafuri «de nuntă» sau «de țară» cu care ne obișnuise”, au mai spus sursele respective…

Sursa: cancan.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news