HomeStiri Mondene Bianca și Bădălău au luat masa în oraș, deși acesta a fost surprins în compania altor femei

Bianca și Bădălău au luat masa în oraș, deși acesta a fost surprins în compania altor femei

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 854 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Bianca-si-Badalau-au-luat-masa-in-oras-desi-acesta-a-fost-surprins-in-compania-altor-femei-3.jpg

Se pare că și de data aceasta Bianca Drăgușanu este implicată într-o relație controversată. Femeia de afaceri a decis să îi mai acorde o șansă lui Gabi Bădălău, după ce s-au despărțit. Cu toate acestea, relația lor a fost presărată cu multe certuri și scandaluri, iar fanii lor nu sunt convinși dacă, după această împăcare, vor rămâne împreună definitiv.

Bianca și Bădălău au luat masa în oraș, deși acesta a fost surprins în compania altor femei in Stiri Mondene

Weekendul trecut, Gabi Bădălău a fost surprins în compania mai multor femei într-un club din Capitală. Deși multă lume se aștepta ca Bianca să fie deranjată de acest lucru, se pare că situația nu stă chiar așa. Ieri, aceasta a fost surprinsă de către reporterii de la XNS într-un restaurant din București.

Fosta prezentatoare a fost întrebată dacă va fi însoțită la masă de către Gabi Bădălău, dar vedeta nu a vrut să răspundă. Cu toate acestea, la scurt timp și-a făcut apariția și Bădălău, imaginile fiind puse la dispoziție de către spynews.ro. Situația dintre ei a fost destul de tensionată, deoarece în timp ce stăteau la masă, abia dacă au schimbat două, trei vorbe.

Bianca și Bădălău au luat masa în oraș, deși acesta a fost surprins în compania altor femei in Stiri Mondene

Mai mult decât atât, la finalul serii, când Bianca, Bădălău, sora acesteia și nepotul ei au ajuns în parcarea subterană a blocului în care locuiește afaceristul, s-a putut vedea cât de atent a fost milionarul la modul în care arată. Afaceristul și-a dat toată silința pentru a o impresiona pe Bianca, deși aceasta l-a ignorat destul de mult.

Bianca și Bădălău au luat masa în oraș, deși acesta a fost surprins în compania altor femei in Stiri Mondene

Cu toate acestea, când au ajuns acasă, Bianca a luat mai multe sacoșe din portbagajul mașinii lui Bădălău, dar și un buchet foarte mare de trandafiri, acestea fiind, cel mai probabil, cadourile venite din parte afaceristului, nu doar de 1 martie, ci și în încercarea de a-i cere iertare blondinei pentru escapada de acum câteva zile…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed