HomeStiri Mondene Bijuteriile cu diamante ale Ilincăi Vandici au fost furate

Bijuteriile cu diamante ale Ilincăi Vandici au fost furate

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 966 views
Bijuteriile cu diamante ale Ilincăi Vandici au fost furate in Stiri Mondene

Ilinca Vandici a trecut prin momente de coșmar la întoarcerea din vacanță. Prezentatoarea de la Kanal D le-a povestit internauților că pe aeroport i s-au furat bijuteriile.

Printre acestea se numără și inele cu diamante, dar și bijuterii care nu erau la fel de scumpe. Ilinca a adăugat că printre inelele pierdute se numără și inelul de logodnă, o bijuterie ce avea o mare valoare sentimentală.

Bijuteriile cu diamante ale Ilincăi Vandici au fost furate in Stiri Mondene„Mi-au furat inelele. Îmi vine să plâng. De ieri, îmi vine să plâng. Am greșit eu. A fost greșeala mea. Am pus săculețul cu toate inelele mele cu diamante, inclusiv verigheta, în bagaj. Am zis că le pun pe degete, după care am zis că e drum lung și mi se umflă degetele și le-am băgat într-un săculeț și l-am pus în bagajul de cală. Bagajul nu l-am închis, nu l-am sigilat. Am ajuns acasă, am deschis bagajul și săculețul unde erau doar inelele prețioase era rupt.

Bijuteriile cu diamante ale Ilincăi Vandici au fost furate in Stiri MondeneMai aveam alte două cutii de bijuterii care erau deschise. Nu erau atât de prețioase, erau și ele prin bagaj, dar săculețul era gol. Toate inelele mele au dispărut, m-am panicat foarte tare, m-am supărat foarte tare, dar am zis «Asta e!». Ideea este că nu poți face absolut nimic.

Bijuteriile cu diamante ale Ilincăi Vandici au fost furate in Stiri MondeneAstăzi m-am apucat de despachetat și surpriză! Mi-am găsit verigheta și un singur inel. Pe celelalte le-au luat, dar astea erau, cumva, căzute. Cred că, în grabă, când le-au luat, verigheta și un inel cu safir au căzut. Am fost super fericită că măcar pe astea le-am găsit. Inelul de logodnă nu este, inelul cu floare nu este, inelul cu piatra lunii nu este. Mă rog, nu mai contează!

Fiți atenți când călătoriți! Nu știu dacă (n.r. – a fost furată) pe aeroportul din România sau pe aeroportul din Dubai”, a spus aceasta pe contul său de Instagram…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed