HomeStiri Mondene Billboard a desemnat femeia anului! Vezi cine este câştigătoarea!

Billboard a desemnat femeia anului! Vezi cine este câştigătoarea!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 857 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/lady_gaga_637x640.jpg

În cadrul galei ce va fi difuzată la sfârşitul lunii decembrie, se va acorda şi premiul “Billboard Woman of the Year”. Câştigătoarea s-a aflat deja! Se pare că este vorba despre Lady Gaga, pe numele său real Stefani Germanotta.

lady gaga poza 1

Lady Gaga va primi acest premiu datorită proiectelor sale din industria divertismentului dar şi a efortului pe care l-a făcut în interesul societăţii. Astfel, cântăreaţa s-a implicat în turneul nord-american și european de promovare a albumului “Cheek to Cheek” şi a intrat în topurile Billboard pentru duetul cu Tony Bennet “Anything Goes”. De asemenea, artista a militat împotriva agresiunilor sexuale.

“Nu pot să cred că Billboard m-a desemnat Femeia Anului, vă mulțumesc foarte mult”, a scris Lady Gaga pe contul său de Twitter.

”A fost o personalitate influentă care a monopolizat conversațiile din acest an”, a declarat Janice Min, reprezentantul revistei Billboard.

Ceremonia, va avea loc pe 11 decembrie la Cipriani Midtown din New York, urmând să fie difuzată de rețeaua de televiziune Lifetime pe 18 decembrie.

Sursa foto: okmagazine.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed