Biografia lui Connect-R


287

Biografia lui Connect-R surpinde etapele cele mai importante din viata binecunoscutului artist. In lumea muzicala romaneasca barbatul si-a facut incet, dar sigur numele cunoscut. Cu timpul, Connect-R a devenit faimos nu numai in Romania, ci si pe plan international.

Connect-R

Biografia lui Connect-R graviteaza in jurul unui element important si anume muzica. Intr-adevar, acesta si-a facut simtita prezenta si in lumea filmului, insa cele mai importante evenimente s-au petrecut pe note muzicale.

Biografia lui Connect-R

1.    Copilaria:
Micul Stefan Mihalache, astazi Connect-R, s-a nascut in data de 9 iunie 1982 in Bucuresti. Aflat in zodia Gemeni, copilul a cochetat mereu cu doua sau mai multe domenii. In prima faza, baiatul a preferat actoria, insa la un moment dat a realizat ca drumul lui se intersecteaza splendid cu muzica. La varsta de 8 ani, Stefan Mihalache a inceput sa aiba legatura cu dansul. Mai tarziu, la varsta de 15 ani acesta si-a dat seama ca hip-hopul este pasiunea lui adevarata.

2.    Cariera muzicala:
•    Anul 1997 – Biografia lui Connect-R subliniaza acest an, deoarece reprezinta momentul in care artistul a pasit pentru intaia oara in platourile unui studio de inregistrare. Prima sa piesa se intituleaza “Observ”.
•    Anul 1999 – incetul cu incetul cariera artistului incepe sa prinda culoare. Anul 1999 aduce o noua piesa care a inregistrat un succes deosebit. “Operatie pe suflet deschis” a invitat publicul in sufletul lui Connect-R si sensibilitatea piesei a surprins cu adevarat auditoriul.
•    Anul 2000 – artistul realizeaza ca are talent la scris, intrucat multe poezii ale sale erau extrem de bune. Indragostit de muzica hip-hop, Connect-R s-a alimentat cu foarte multa muzica. Inceputul a fost definitoriu in cariera lui. A avut parte de o colaborare cu trupa R.A.C.L.A.
•    Anul 2006 – Biografia lui Connect-R puncteaza acest an, intrucat artistul a fost primul rapper care a cantat pe scena Eurovisionului. Alaturi de Arsenie Toderas, Connect R a interpretat piesa “Loca”
•    Anul 2007 – Cine nu isi aminteste piesa “Daca dragostea dispare”. In acest an artistul a lansat albumul cu acelasi nume.
•    Anul 2008 – luna octombrie a acestui an a reprezentat o perioada de succes, intrucat “Nu-ti pierde dragostea” a adus renume artistului.
•    Anul 2009 – Experienta incepe sa isi spuna numele si Connect-R aduce pe piata piesa “Burning Love”. Artistul considera ca aceasta a fost o piesa deosebita, insa nu o considera ca fiind apogeul carierei lui. Dupa “Burning Love”, “Murderer” reuseste sa ridice oamenii in picioare.
•    Anul 2010 – Biografia lui Connect-R subliniaza acest an, intrucat artistul a castigat premiul “Best Song” in cadrul concursului RMA. In acelasi an, Connect-R a deschis casa de productie “Rappin’ On Production”.
•    Anul 2012 – “Vara nu dorm” – piesa care a facut senzatie in sezonul estival. Ritmul nebun a reusit sa surprinda si sa invite la dans intreg spatiul romanesc.
•    Anul 2013 – Vara anului 2013 aduce un nou hit intitulat “Da-te-n dragostea mea”

Biografia lui Connect-R a aratat dezvoltarea unui artist incetul cu incetul. Lumea lui a fost crescuta de-a lungul timpului. Rabdarea si perseverenta de care a dat dovada Connect-R l-au ajutat sa ajunga in prezent unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani.

In concluzie, Connect-R a fost atras in primul rand de muzica hip-hop, in al doilea rand de sensul si importanta vietii.

loading...
Articolul precedentHoroscop berbec 2015
Articolul următorHoroscop gemeni 2015

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!