Biografia lui Meghan Markle – Ducesa de Sussex


129

Biografia lui Meghan Markle este un subiect de interes general, mai ales de când actrița a devenit soția Prințului Harry și, deci, Ducesă de Sussex.

Meghan Markle
Meghan Markle și Printul Harry

Atât viața personală, cât și cea profesională sunt puncte de interes general în ceea ce o privește pe Meghan Markle, date fiind realizările acesteia. Iată care sunt cele mai importante aspecte din biografia lui Meghan Markle.

Biografia lui Meghan Markle –  Viața personală

Biografia lui Meghan Markle ar fi incompletă fără viața personală a acesteia. Astfel, Ducesa de Sussex s-a născut în data de 4 August 1981, în Los Angeles, California. Părinții săi, mama (asistent social) și tatăl (director de lumini), au divorțat pe când fiica lor avea doar șase ani. De asemenea, mama lui Meghan Markle este afro-americană, astfel că Ducesa are origini birasiale.

  • Familie – înainte de mariajul cu Doria, mama lui Meghan, Thomas, tatăl lui Meghan, a avut o relație anterioară din care Ducesa are o soră vitregă și un frate vitreg. Dacă relația cu fratele său vitreg se dovedește a fi una destul de bună, nu este valabil același lucru și când vine vorba de sora vitregă a Ducesei, Samantha. Cele două nu și-au mai vorbit de foarte mult timp, iar Samantha nici măcar nu a fost invitată la nuntă. Ba mai mult, aceasta nu ratează nicio ocazie pentru a-i aduce acuze surorii sale.
  • Prieteni – odată devenită celebră în Statele Unite ale Americii și apoi în întreaga lume, Meghan Markle a fost mereu înconjurată de o mulțime de prieteni și cunoștințe cu care obișnuia să își petreacă timpul. După nunta cu Prințul Harry, acest lucru a trebuit să se schimbe, date fiind politicile de confidențialitate ale familiei regale britanice. Meghan a fost nevoită să renunțe la unele relații de prietenie, precum cea cu Ninaki Priddy, dar a păstrat legătura cu confidenții săi, printre care și designerul Jessica Mulroney.
  • Educație – dată fiind meseria tatălui său, Meghan Markle a studiat în primii ani numai la școli private. La vârsta de doi ani aceasta a început grădinița la Little Red School House, unde colegă i-a fost chiar Scarlett Johansson. Ulterior, Meghan Markle a fost elevă a școlii private Hollywood Little Red Schoolhouse și a școlii catolice de fete Heart High School din Los Angeles. Învățământul superior a fost făcut în cadrul Universității Northwestern din Chicago, Meghan Markle fiind licențiată în Teatru și Studii Internaționale. În primul an de facultate, ea a făcut un stagiu de practică în capitala Argentinei, în cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii de acolo.
  • Viața amoroasă – în ceea ce privește acest aspect din biografia lui Meghan Markle este foarte important să menționăm una dintre iubirile adolescentine ale Ducesei. Aceasta ar fi fost îndrăgostită pe când avea doar 13 ani de Joshua Silverstein, cu care s-a și sărutat. De asemenea, Meghan Markle a mai avut un mariaj anterior celui cu Prințul Harry. Actrița s-a căsătorit în anul 2011 cu Trevor Engelson, un producător pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare. Cei doi au avut o relație de nouă ani, iar mariajul a durat doar doi ani. Se pare că atât obiectivele profesionale, cât și dorințele personale au dus la separarea celor doi.

Meghan Markle – Viața publică

Aspectele vieții publice sunt foarte importante pentru biografia lui Meghan Markle, mai ales că aceasta are numeroase apariții televizate, lucru valabil atât înainte de nuntă, când era o actriță destul de populară, cât și după intrarea sa în familia regală britanică.

  • Cariera – în ceea ce privește cariera, Meghan Markle a început să facă actorie în roluri de figurație, în reclame, apoi în emisiuni de televiziune. Debutul său în lumea cinematografiei a fost destul de dificil, Meghan punând acest lucru pe seama culorii pielii sale și, deci, pe seama originilor sale rasiale. Începând din anul 2011, Meghan Markle a interpretat rolul lui Rachel Zane în serialul „Suits”. În 2010 actrița a avut un rol în „Remember Me”, alături de Robert Pattinson, în 2014 a jucat în „When Sparks Fly”, alături de Lochlyn Munro, iar în 2015 în „Anti-Social”. De asemenea, Meghan Markle a avut mai multe roluri secundare și a jucat de actori importanți precum Jonathan Scarfe, Michael Rady sau Ashton Kutcher.
  • Aparițiile alături de Prințul Harry – de când s-a aflat despre relația celor doi, Meghan Markle a lăsat, pentru un timp, la o parte cariera sa de actriță și s-a concentrat pe aparițiile publice alături de Ducele de Sussex. Biografia lui Meghan Markle trebuie privită și din perspectiva felului în care aceasta se descurcă atunci când reprezintă familia regală britanică: are mereu grijă la outfit, la comportament, la gesturi și mimică, dar și la modul în care se poartă cu soțul său. De asemenea, Meghan Markle este foarte atentă și la discursurile sale, la declarațiile date în presă și la modalitățile în care ar putea fi surprinsă. Este de remarcat că în cadrul aparițiilor sale publice, Meghan are grijă și la felul în care se raportează la ceilalți membri ai familiei regale, precum Regina Elisabeta a II-a.
  • Protocolul – relevant pentru biografia lui Meghan Markle este și protocolul pe care aceasta trebuie să îl respecte odată devenită membru cu drepturi depline în cadrul familiei regale britanice. Se pare că lui Meghan îi este foarte greu să renunțe la tabieturile sale, la preferințele în materie de îmbrăcăminte și accesorii. Ducesa este mereu tentată să se îmbrace asemenea unei vedete, dar nu asemenea unui membru al familiei regale, fiind așadar nevoie ca ea să arate simplu, dar elegant, fără artificii vestimentare sau de cosmetică. De asemenea, Meghan Markle nu trebuie să intre în contact cu tot felul de persoane, trebuie să fie foarte selectivă când își alege cercul de prieteni și trebuie să fie foarte reținută în declarații și mărturisiri față de aceștia.

În cele din urmă, biografia lui Meghan Markle este una destul de complexă, dat fiind statutul său de acum, dar și numeroasele realizări anterioare care țin, în mod exclusiv, de cariera sa de actriță. De precizat este faptul că, în prezent, soția Prințului Harry este însărcinată, prin urmare vor exista evenimente importante care vor merita să fie incluse într-un astfel de articol…

Biografia lui Meghan Markle trebuie citită informativ, mai ales că aceasta poate suferi modificări în funcție de aparițiile și declarațiile Ducesei.