Biografia lui Mihai Petre


626

Biografia lui Mihai Petre graviteaza in jurul pasilor de dans. Barbatul a reusit sa se faca cunoscut datorita pasiunii sale acute pentru aceasta lume. O lume cruda, in care daca pasul nu e corect, numele dispare. Cu toate acestea, barbatul s-a dovedit deosebit de dedicat, astfel incat lumea a ajuns sa il aprecieze.

Mihai Petre

Biografia lui Mihai Petre doreste sa puncteze momentele importante din viata binecunoscutului barbat. Acesta da dovada de o personalitate puternica si de un spirit critic deosebit de dezvoltat.

Biografia lui Mihai Petre

1.    Copilaria:
Mihai Petre s-a nascut in data de 28 martie 1979. Inca de la varsta de 8 ani, acesta a cochetat cu dansul. Incetul cu incetul, acest sport i-a adus toata feicirea de care avea nevoie. Totodata, baiatul a ramas mereu fidel acestor miscari precise, intr-un final ajungand sa atinga profesionalismul. In trecut, Mihai afirma ca mersul la antrenament ii aducea mai multa fericire, decat o excursie sau o tabara.

2.    Cariera in dans:
•    Numele lui Mihai Petre a fost facut cunoscut in toata Romania in momentul in care acesta a fost chemat in juriul emisiunii concurs “Romanii au talent” si, sa nu uitam de “Dansez pentru tine”.
•    La varsta de 8 ani a inceput dansul, iar dupa 6 ani, Mihai Petre a devenit campion national la dans sportiv. Multi oameni considera ca este deosebit de greu sa combini sportul cu invatatul, insa pentru artistul in discutie, acest lucru s-a dovedit a fi deosebit de usor de realizat. Astfel, Mihai Petre a absolvit Facultatea de Stiinte Politice si SNSPA.
•    Este casatorit cu partenera lui de dans, Elwira Duda. Se pare ca dragostea a fost cireasa de pe tort si concursurile la care au participat le-au adus numai locuri fruntase. Mihai si sotia sa sunt dansatori profesionisti, nu numai campioni ai Romaniei, ci si finalisti in “Cupa Europeana de Dans.”
•    Scoala de dans – Alaturi de sotia lui, Mihai Petre a inaugurat studioul de dans. Campioni nationali in anii 2002, 2003, 2004, cei doi au anuntat ca in cadrul acestei scoli se vor practica stiluri latino, standard.

3.    Cariera in televiziune:
Intr-adevar, acest domeniu este mai putin cunoscut publicului larg, insa Mihai Petre a cochetat intre anii 2008 si 2011 cu serialele. Multa lume afirma cu tarie ca barbatul se potrivea perfect in lumea filmului romanesc. Felul sau de a interpreta a surprins si a bucurat, in acelasi timp publicul.
•    2010-2011 – Mihai Petre a jucat rolul lui Ovidiu in serialul “Iubire si Onoare”.
•    2009-2010 – Biografia lui Mihai Petre aduce la cunostinta serialul “Aniela”, in care vedeta noastra a jucat rolul personajului Radu – serial deosebit de apreciat.
•    2008-2009 – Serialul “Ingerasii” in care Mihai Petre a jucat rolul lui Sergiu Neagu.

Biografia lui Mihai Petre aduce la lumina un spirit nelinistit, o persoana perseverenta. Pasiunea principala a barbatului a fost si va ramane dansul.

In concluzie, Mihai Petre este un nume deosebit de important in lumea dansului romanesc. Acesta a reusit de-a lungul timpului performante deosebite si a castigat premii valoroase, atat pe plan national, cat si pe plan international.