Biografia Mihaelei Radulescu


601

Biografia Mihaelei Radulescu cuprinde o serie bogata de evenimente publice, interviuri si aparitii televizate. Se pare ca vedeta reuseste sa surprinda si sa ramana o perioada destul de indelungata placuta si apreciata pentru ceea ce arata pe micile ecrane.

Mihaela Radulescu

Biografia Mihaelei Radulescu puncteaza acele actiuni care au facut ca aceasta sa se remarce si sa ajunga cunoscuta in lumea mondena romaneasca. Totodata, viata personala a femeii nu ne intereseaza in mod superlativ, insa vom preciza succint si legaturile ei amoroase.

Biografia Mihaelei Radulescu

1.    Copilaria:
Mihaela Radulescu s-a nascut in data de 3 august 1969 in Piatra Neamt, Romania. La varsta de 24 de ani a inceput sa ofere parte din viata ei pe micul ecran. Din momentul in care a ajuns pentru intaia oara pe un platou de filmare si-a dat seama ca acest lucru ii ofera toate fericirea de care are nevoie. Satisfactia profesionala nu a intarziat sa apara. Biografia Mihaelei Radulescu puncteaza faptul ca femeia a avut mereu o atractie fata de tot ceea ce inseamna televiziune.

2.    Cariera:
•    Anul 1994 – acest an are o importanta deosebita in viata Mihaelei, intrucat pe atunci faceam pentru prima data cunostinta cu aceasta. Totul a inceput in cadrul postului de televiziune Tele 7abc. Cine isi mai aminteste emisiunea “Nocturna pe 16 mm”-aceasta a fost prima emisiune moderata de vedeta in discutie.
•    Anul 1995 – dupa “Nocturna pe 16 mm” a urmat o noua emisiune deosebit de placuta publicului si anume “Weekend abc”.
•    Tot in anul 1995 a lucrat pentru cateva luni in echipa PRO TV unde a fost redactor-reporter pentru emisiunea matinala a lui Florin Calinescu.
Timp de 7 ani a moderat emisiunea “Duminica in familie”. Aflata in echipa Antena 1 de multa vreme, vedeta a devenit extrem de apreciata.
•    Anul 1998 – biografia Mihaelei Radulescu puncteaza faptul ca femeia a fost singurul jurnalist roman care a transmis de la decernarea premiilor Oscar .
•    A fost casatorita cu Elan Schwartzenber pana in anul 2009. Dupa divort Mihaela a anuntat ca se va muta. Biografia Mihaelei Radulescu puncteaza acest moment, intrucat femeia isi muta resedinta din Romania in Monaco, Franta. Mutarea era motivata de faptul ca aceasta dorea mai multa siguranta si liniste pentru fiul sau.

3.    Interviuri:
Jurnalist deosebit, Mihaela Radulescu a ajuns sa adreseze intrebari si sa noteze raspunsurile personalitatilor de seama ale Romaniei. Totodata, lucrurile s-au extins si pe plan international. Aceasta a reusit sa organizeze interviuri cu Phil Collins, Benjamin Netanyahu sau Robert de Niro. Intr-adevar, lista poate continua, deoarece femeia a stiut mereu cum sa ajunga la o anumita persoana.

4.    Filme:
Biografia Mihaelei Radulescu puncteaza si activitatea femeii in lumea filmului. Mihaela a jucat in filme precum “Legaturi bolnavicioase”, “Fall down dead”. Putem puncta aici si piesa de teatru “Bed time stories”

Biografia Mihaelei Radulescu subliniaza felul in care femeia a reusit sa isi atinga obiectivele. Usor, usor, aceasta a dovedit de ce este capabila si a ajuns deosebit de apreciata in lumea mondena romaneasca.Aceasta detine independenta in ceea ce priveste viata profesionala si se bucura, in acelasi timp de toate placerile vietii.