Biografia Milei Kunis


501

Biografia Milei Kunis are in centru o lume splendida, un univers in care felul de a fi pe micul ecran influenteaza complet parerea publicului. Ce inseamna viata de actrita si ce are special aceasta femeie?

Mila Kunis
Biografia Milei Kunis prezinta modul in care a actionat si a ales sa faca fata situatiilor o femeie puternica, frumoasa. Se pare ca a stiut mereu ce si-a dorit de la viata. Cand a patruns in lumea filmului a simtit ca acolo ii este locul si ca in acest domeniu isi poate exprima perfect fiecare traire interioara.

Biografia Milei Kunis

1.    Copilarie:
Mila Kunis s-a nascut in data de 14 august in anul 1983. Aflata in zodia Leului, a stiut mereu ca ea este singura care isi poate cotrola propriul destin. Undeva in Cernauti, RSS Ucraineana se nastea un copil care avea sa ajunga celebru. Parintii i-au dat numele Milena Markovna.

2.    Cariera:
Biografia Milei Kunis incepe sa puncteze succesul in jurul anului 1994, cand vedeta isi face pentru prima oara simtita prezenta in lumea filmului. Cele mai importante roluri ale sale, sunt:

•    Anul 1994 – „Days of our Lives” – primul film al actritei. Acesta i-a adus un succes nemaipomenit. Jucand rolul lui Hope, o tanara care avea un fel unic de a se comporta, Mila a reusit sa patrunda in inima publicului.

•    Intre 1994 si 1995 a urmat adevaratul succes, serialul care i-a adus renume pe plan international. Mila Kunis a primit rolurile unor personaje pe nume Annie si Bonnie in primul, respectiv al doilea sezon din „Baywatch”.

•    1995 – Succesul a atras numai lucruri exceptionale pentru actrita noastra, astfel incat, in anul 1995 aceasta a jucat rolul lui Lucy in episodul „The defiant one” din serialul „The John Larrouquette Show”.
Tot in 1995, Mila Kunis a primit rolul lui Devon in serialul „Here’s just looking at you, kid”.

•    1996 – serialele au insemnat o adevarata placere pentru frumoasa actrita. Biografia Milei Kunis creioneaza un nou serial de succes in care actrita a primit rolul lui Chloe in episodul „In the stars” – Cine nu isi aminteste acum serialul „Unhappily Ever After”?

•    1997 – Mila Kunis a jucat rolul lui Pepper in episodul „Last Hope” din serialul „Walker, Texas Ranger”. Un serial care traduce adrenalina, puterea si lumea texana din acea perioada.

•    1998 – 2006 – biografia Milei Kunis surprinde intre acesti ani cel mai longeviv proiect al actritei. Se pare ca aceasta a primit rolul principal in serialul „That ’70s Show”. Pe parcursul a 201 de episoade, Mila a reusit sa impresioneze prin felul ei special de a interpreta totul.

•    In 2005 a inceput activitatea la proiectul „Family Guy”, un serial care se difuzeaza si in ziua de astazi. A primit rolul principal, astfel incat vocea ei ajuta personajul Meg Griffin sa vorbeasca.

• 2010 – a interpretat-o pe Lily, in filmul „Black Swan”.

•    2011 – Producatorii serialului „Good Vibes” au ales-o pe Mila Kunis pentru rolul – si acum vine partea cea mai interesanta – pentru a o interpreta pe Mila Kunis. In episodul „Red Tuxedo” actrita a surprins cu adevarat prin felul in care si-a transpus in cateva replici propria personalitate.

Tot in 2011 a interpretat personajul Jamie in comedia romantica „Friends with Benefits”.

•    2014 – cu siguranta stim cu totii care este serialul in care a jucat Mila Kunis – „Two and a Half Men” a primit-o pe Mila in cadrul episodului “Lan Mao Shi Zai Wuding Shang”.

• 2015 – a interpretat-o pe Jupiter Jones in filmul „Jupiter Ascending”.

Biografia Milei Kunis este intr-adevar impresionanta din punctul de vedere al proiectelor in care a fost implicata.