Bloggerita Carmen Grabenisan a reactionat dupa mesajele pline de venin

Share

  • Carmen Grabenișan a primit mesaje jignitoare după ce a postat o poză în costum de baie
  • Creatoarea de conținut nu înțelege de unde atâta ură atâta timp cât nu deranjează pe nimeni

Carmen Grabenișan este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe și creatoare de conținut din România. Aceasta a avut o postare neobișnuită în care explică ceea ce face ea, și motivul pentru care are tot dreptul să pozeze cum își dorește.

Carmen Grabenișan a primit mesaje pline de venin și ură. Cineva i-a transmis că este „dezgustătoare”.

„Am înțeles când toată lumea are dreptul la o părere, dar când vine toată lumea cu o părere: <<Mă dezguști, mă dezgustă corpul tău, ești cu fundul gol>>. Sunt oameni care zic că nu e ok că femeia devine sexualizată și că nu știu ce, dar în același timp cum să-i spui unei femei să nu facă ceva dacă ea se simte bine adică nu e ca și cum eu câștig din filme pentru adulți sau sunt pe only fans.

Îmi permit să pozez în propriul brand de costume de baie, să fiu în chiloți. Cum să fiu în fundul gol dacă am chiloți? Eleganța și rafinamentul se reflectă foarte mult în caracterul omului, în atitudine, în felul în care reacționează, degeaba vin la mine multe să-mi zică că sunt rafinate când încearcă să zică că ele nu sunt așa, că ele nu gândesc așa…”, a scris Carmen Grebenișan pe rețelele de socializare.

Bloggerita Carmen Grabenisan a reactionat dupa mesajele pline de venin

Carmen Grabenișan a declarat că împreună cu viitorul ei soț vor să se mute din România și cel mai probabil vor alege Barcelona.

„Chiar nu glumim, o să ne mutăm anul viitor. Așa ne dorim, așa intenționăm, și acum căutăm toate variantele prin care să facem asta. Nu știm pentru cât timp dar … o lună, două, trei, un an, sau de tot.”, a mai spus vedeta.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news