HomeStiri Mondene Bogdan Căplescu, mesaj emoționant pentru soția sa, Carmen Simionescu

Bogdan Căplescu, mesaj emoționant pentru soția sa, Carmen Simionescu

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Bogdan Caplescu, mesaj emotionant pentru sotia sa, Carmen Simionescu in Stiri Mondene

De curând, Carmen Simionescu, pe numele de scenă Karmen, fiica lui Adrian Minune, și-a unit destinul cu Bogdan Căplescu. Cei doi au devenit în mod oficial soț și soție și sunt cum nu se poate mai fericiți, cu atât mai mult cu cât frumoasa artistă mai are puțin până devine mamă.

Bogdan Caplescu, mesaj emotionant pentru sotia sa, Carmen Simionescu in Stiri Mondene

Carmen Simionescu se află în ultimul trimestru de sarcină, urmând să aducă pe lume o fetiță. Artista s-a gândit foarte bine și, în cele din urmă, a optat pentru cezariană.

„Am oscilat foarte mult, dar în final am luat decizia de a naște prin cezariană. Sunt niște dureri pe care le scutești. Am auzit femei care au avut travaliu în jur de 20 de ore, e un chin prin care femeia trece. Eu cred că îți ia ani din viață. Este experiența mea. E decizia mea. Mama a născut prin cezariană, bunica a născut prin cezariană”, a declarat Carmen Simionescu.

Recent, soțul său a postat pe Instagram un mesaj cu totul deosebit la adresa viitoarei mămici. Declarația sa de dragoste a primit foarte multe aprecieri și comentarii pozitive.

„Noaptea trecută am visat că erai a mea şi m-am trezit zâmbind pentru că mi-am dat seama că nu era un vis. Eşti deja a mea! Îţi mulţumesc pentru tot ce faci pentru mine, mulţumesc pentru fiecare moment în care respiri, exiști, gândeşti, trăieşti. Îţi mulţumesc că ştiu că fata mea e acum la tine şi tu ai grijă de ea mai bine decât mi-aş putea imagina vreodată.

Îţi mulţumesc pentru că acum câteva zile ai răspuns cu «DA!» la întrebarea dacă vrei ca restul zilelor să le împarți cu mine. Tu şi cu fata sunteţi tot ce mi s-a întâmplat mai frumos în viaţă. Îţi mulţumesc.  PS: acum e o Căplescu, aşa că aveţi grijă!”, este mesajul pe care l-a scris Bogdan Căplescu pentru soția sa, Carmen Simionescu…

Surse: spynews.ro, libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed