HomeStiri Mondene Bogdan Vlădău şi Gina, planuri pentru 2016

Bogdan Vlădău şi Gina, planuri pentru 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/12/bogdan-vladau-gina-relatie-logodna.jpg

Artistul  Bogdan Vlădău şi logodnica sa,  Gina Chirilă, după ce au avut parte de o serie de neînţelegeri, dar şi de nenumărate momente frumoase,  par să fie mai fericiţi ca oricând, acum în preajma sărbătorilor.

bogdan-vladau-gina-relatie-logodna

 

Modelul Gina poate spune că este o femeie cu adevărat  fericită lângă logodnicul său, Bogdan, după ce în urmă cu câteva luni, acesta a cerut-o de soţie. Cei dor par să fie îndrăgostiţi până peste cap, aşteptând cu nerăbdare venirea anului 2016, moment în care se vor căsători.

Frumoşii îndrăgostiţi au declarat faptul că îşi petrec sărbătorile de iarnă într-un loc foarte drag sufletului lor.

“Astazi ne intelegem mai bine ca niciodata. Ultima perioada, inclusiv perioada de la Vocea Romaniei, ne-a apropiat foarte mult. L-am sustinut pe Bogdan in tot acest timp si voi fi alaturi de el in toate proiectele pe care le va avea. De Craciun vom pleca din Bucuresti si vom merge intr-un loc al nostru, un loc drag, care are o mare incarcatura emotionala pentru noi si se potriveste de minune cu magia acestor zile de sarbatoare.”, a declarat logodnica lui Bogdan.

Întrucât se iubesc foarte mult, cei doi au planuri mari şi chiar multe pentru anul 2016, deoarece pe lângă căsătorie îşi doresc foarte mult să aibă chiar şi un copil.

Potrivit unor surse dintre cunoscuţii celor doi, s-ar spune că aceştia e posibil să îşi petreacă sărbătorile la Mănăstirea Nechit, locul unde Bogdan a cerut-o de soţie pe Gina.

 

“Pentru anul 2016 avem planuri mari. Vrem sa ne casatorim si chiar sa facem un copil. Daca sarbatoarea Craciunului va fi doar a noastra, de Revelion vom fi pe drumuri. Il voi insoti pe Bogdan in mai multe locatii, unde el va canta. Vom fi pe Valea Prahovei la trecerea dintre ani si acest moment special ne va prinde impreuna.”, a relatat  Gina.

În ceea ce priveşte viaţa profesională, Bogdan plănuieşte să lanseze în primăvară, o nouă melodie.

descărcare (1)

bogdan-vladau-gina-relatie-inel

descărcare

 

 

Sursa photo: agentiadepresamondena.com; ele.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed