HomeStiri Borş de legume cu perişoare

Borş de legume cu perişoare

autor Elena Yvette
748 views 1 minute timp de citit

Pentru această reţetă poţi prepara perişoare din orice fel de carne, fie de pui, curcan ori un amestec de vită cu porc.

Borş de legume cu perişoareAşa că, indiferent de tipul de carne pe care îl alegi, te poftim la o farfurie fierbinte de borş de legume cu perişoare.

Borş de legume cu perişoare – Ingrediente

500 g carne tocată (curcan, pui sau amestec vită cu porc)
2 linguri ulei
1 morcov mare
1 ceapă
1 rădăcină de pătrunjel
1 păstârnac
1 lingură orez
1 felie de pâine (miezul)
1 ou
100 ml suc de roşii
1 l borş de casă
pătrunjel verde
leuştean verde
sare
piper

Află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..