HomeStiri Mondene Brad Pitt: biografie si filme de top

Brad Pitt: biografie si filme de top

autor Sidorov Olga
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/01/Brad-Pitt.jpeg

Brad Pitt este unul dintre cei mai faimoși actori de pe planetă.

Brad Pitt

Filmele pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, l-au făcut pe Brad Pitt să fie unul dintre cel mai bine cotați actori, chiar dacă nu mai este la prima tinerețe.

Deși, la cât de bine arată și acum, s-ar spune că anii îl cam ocolesc pe Brad Pitt. Cu siguranță mulți dintre voi sunteți curioși de unde anume vine Brad Pitt, unde s-a născut și a crescut. Noi am strâns câteva informații și detalii despre viața, relațiile și filmele sale și vi le prezentăm în acest articol.

Brad Pitt – scurtă biografie

Brad Pitt s-a născut în anul 1963, la 18 decembrie, fiind fiul lui Jane Ette și al lui William Alvin Pitt – patron al unei companii de camioane. Orașul în care s-a născut Brad Pitt este Shawnee, Oklahoma.

Imediat după nașterea lui, părinții s-au mutat în Springfield, Missouri, acolo unde a și crescut, alături de fratele și sora sa, Doug și Julie Neal. Brad Pitt a fost crescut în stilul baptiștilor conservatori sudici. După absolvirea liceului, Brad Pitt a fost admis la Universitatea din Missouri, în anul 1982, fiind licențiat în Jurnalism, cu specializarea Publicitate. Însă, cum mereu a fost atras de filme, cu două săptămâni înainte de a obține diploma, Brad Pitt a părăsit facultatea și s-a mutat în Los Angeles, pentru a lua cursuri de actorie. Apoi, a început să scrie istorie, câțiva ani mai târziu.

Brad Pitt a interpretat atât de multe roluri și a fost în atâtea filme bune, încât este greu să ne gândim doar la unul anume. Iată șase dintre cele mai bune filme ale sale realizate de-a lungul anilor, care cu siguranță vă vor trezi amintiri și pe care veți dori să le revedeți cu drag.

Top 6 filme – Brad Pitt

În filmele de mai jos Brad Pitt a avut unul dintre rolurile principale, iar pasiunea cu care și-a interpretat fiecare personaj face din aceste filme unele dintre cele mai bune din toate timpurile:

  1. Interview With a Vampire – The Vampire Chronicles

Cu siguranță, acest film din 1994 v-a făcut să priviți vampirii cu alți ochi, mai ales doamnele și domnișoarele, iar dacă ne gândim la Brad Pitt, vampir, ca personaj principal, alături de Tom Cruise, nu putea să iasă decât un film de excepție. Este un film de referință în categoria acestui gen.

  1. Legends of the Fall – Legendele toamnei

Unul dintre cele mai frumoase filme ale lui Brad Pitt îl reprezintă, fără îndoială, Legendele toamnei. Un film complet, care prezintă puterea legăturilor de sânge, dar și pe cea a dragostei. În această producție, Brad Pitt face echipă cu nume mari, ca Aidan Quinn și Anthony Hopkins, iar rezultatul a fost extraordinar, fiind unul dintre filmele reprezentative din cariera lui Brad Pitt.

  1. Troy – Troia

Nu credem că mai ales femeile nu s-au uitat măcar o dată la acest film, pentru Brad Pitt, care a interpretat cu măiestrie rolul lui Achile. Indiferent dacă vă place sau nu genul de filme istorice, acesta merită văzut! Peisajele, bătăliile epice și personajul lui Brad Pitt vă vor fascina cu siguranță. Producția prezintă căderea Troiei, acum mii de ani, și povestea unuia dintre cei mai renumiți războinici ai tuturor timpurilor, și anume Achile.

  1. Allied – Aliatul

Acesta este unul dintre cele mai recente filme jucate de Brad Pitt, unde îi revine din nou rolul principal alături de frumoasa Marion Cotillard. La momentul apariției, în 2016, filmul a fost extrem de apreciat de către critici, iar felul în care și-au interpretat Brad Pitt și partenera sa rolurile a fost admirat de public. Filmul prezintă, de fapt, povestea de dragoste dintre cei doi, care are un sfârșit nefericit, în momentul în care personajul lui Brad Pitt află că soția lui este spion pentru naziști. Merită văzut!

  1. World War Z

Un alt film extrem de bine cotat în care joacă Brad Pitt este și World War Z. Acesta este un SF care prezintă umanitatea în război cu un virus teribil care transformă oamenii în zombie. Brad Pitt trebuie să lupte pentru siguranța sa și a familiei sale, iar acțiunea și suspansul sunt la cote maxime pe toată durata filmului. Iubitorii acestui gen sigur îl vor aprecia!

  1. Meet Joe Black – Întâlnire cu Joe Black

Un alt film în care Brad Pitt este personajul din centrul acțiunii este celebra producție Întâlnire cu Joe Black. Realizat în anul 1998, filmul îl prezintă pe Brad Pitt ca fiind întruchiparea unui Înger al Morții trimis pe pământ de către Moartea însăși. Însă, Brad Pitt este, în această producție, un Înger al Morții extrem de chipeș și va simți pentru prima dată fiorii dragostei. Este o producție de excepție pentru romantici, cu o poveste interesantă despre viață, moarte și puterea dragostei.

Lista de mai sus este mult prea scurtă pentru a cuprinde toate filmele bune ale lui Brad Pitt. Este un actor complex care interpretează cu dăruire și pasiune. Însă, la fel ca multe alte celebrități, pe planul personal nu este foarte stabil.

După numeroase relații cu actrițe celebre, printre care le menționăm pe Jennifer Aniston sau Gwineth Paltrow, Brad Pitt părea că își găsise aleasa, și anume pe Angelina Jolie, cu care a avut o relație îndelungată, din anul 2005. Aceștia au împreună nici mai mult nici mai puțin de șase copii, dintre care trei sunt biologici și trei sunt înfiați din țări subdezvoltate. Însă, în septembrie 2016 s-au separat, șocând astfel, o lume întreagă. Mass-media pur și simplu a luat-o razna în legătură cu despărțirea celor doi, iar relația le-a fost pusă sub lupă.

În tot acest timp însă, Brad și Angelina au încercat să fie cât mai discreți cu privire la separarea lor, deși, după o relație de zece ani au fost căsătoriți numai doi, din 2014, până în 2016, când s-a încheiat divorțul…

Ambii au căzut de acord asupra custodiei comune a celor șase copii, iar în prezent se zvonește din ce în ce mai des că Brad Pitt ar fi început de anul trecut o relație discretă cu o altă actriță superbă, și anume, Charlize Theron. Până acum, cei doi nu au declarat nimic oficial și evită întrebările indiscrete legate de o posibilă relație. Rămâne de văzut dacă zvonurile se confirmă sau nu!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed