HomeStiri Mondene Brad Pitt, prima apariție publică de după anunțarea divorțului! Actorul a fost însoțit de Marion Cotillard!

Brad Pitt, prima apariție publică de după anunțarea divorțului! Actorul a fost însoțit de Marion Cotillard!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 774 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/brad-pitt-1-413x620.jpg

După anunțul divorțului, Brad Pitt și-a făcut apariția la premiera filmului „Allied”. Partenera sa a fost chiar Marion Cotillard, cea despre care s-a spus că ar fi fost motivul separării cuplului Brangelina.

brad-pitt-1-413x620

La prima apariție publică de după vestea divorțului, Brad nu părea a fi afectat. Actorul era degajat și chiar a făcut fotografii cu fanele sale.

În cadrul peliculei  „Allied”, Brad și Marion joacă rolul unor îndrăgostiți. Tocmai acesta este și motivul pentru care presa a speculat că între ei ar exista o relație. Actrița a dorit să dezmintă zvonurile, menționând că este foarte fericită alături de soțul ei, Guilliame Canet, bărbatul cu care așteaptă și cel de-al doilea copil.

În urma negocierilor pentru soluționarea divorțului, Brad Pitt și Angelina Jolie au căzut de comun acord în ceea ce privește custodia celor șase copii. „Potrivit acestui acord, cei șase copii vor rămâne în custodia mamei și vor continua vizitele terapeutice cu tatăl lor”, a spus un reprezentant al actriței.

În urmă cu o lună, cuplul a semnat acest acord, însă numai după ce au fost consultați de experți în îngrijirea copiilor.

brad-pitt-marion-cotillard-1-807x1024

brad-pitt-marion-cotillard

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed