HomeStiri Mondene Brad Pitt regretă despărțirea de Jennifer Aniston

Brad Pitt regretă despărțirea de Jennifer Aniston

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/nintchdbpict000330267177.jpg

Brad Pitt și-a cerut scuze oficial lui Jennifer Aniston pentru că a părăsit-o pentru Angelina Jolie, în trecut.

Cunoscând-o pe Jolie pe platourile de filmare ale filmului Mr. and Mrs. Smith, actorul nu și-a mai dorit să joace în serialul Friends, în care juca, la acea vreme, și actrița Jennifer Aniston, însă, de anul trecut, de când s-a despărțit de Angelina, Brad Pitt este dispus să își îndrepte orice greșeală, așa că i-a cerut iertare actriței Jennifer Aniston pentru ceea ce i-a făcut.

nintchdbpict000330267177

Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost căsătoriți timp de cinci ani, din anul 2000, până în 2005.

nintchdbpict000003168323

„Brad a fost determinat să își ceară scuze pentru situația neplăcută în care a pus-o pe Jennifer, lucru pe care l-a și făcut”, a declarat o sursă pentru site-ul intouchweekly.com. „Cred că a fost cea mai intimă convorbire pe care au purtat-o cei doi. Lui Jennifer (48) i-a fost greu să audă acest lucru după atâția ani. A fost copleșită de emoție. Toate sentimentele de frustrare și resentimentele pe care le-a avut timp de atâția ani au ieșit la suprafață, iar actrița a izbucnit în plâns”, a mai declarat sursa.

nintchdbpict000341668191

Celebrii actori s-au apropiat din nou foarte mult, deși nu credeau că acest lucru va mai fi posibil după anul 2005. Actrița este acum căsătorită cu Justin Theroux.

nintchdbpict000341636602

Brad și Jennifer erau numiți cuplul de aur de la Hollywood. Cei doi au fost căsătoriți timp de cinci ani, înainte ca actorul să o cunoască pe Angelina, să se însoare și să aibă o familie cu ea…

În acea perioadă, Jennifer declara pentru revista Vanity Fair: „Sunt o ființă umană care are această experiență umană, în fața întregii lumi. Aș fi vrut să nu fie în fața întregii lumi. Încerc din greu să depășesc acest moment din viața mea”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed