HomeStiri Mondene Brad Pitt se teme să nu-și piardă copiii! Apropiați ai actorului neagă acuzațiile de abuz asupra copiilor!

Brad Pitt se teme să nu-și piardă copiii! Apropiați ai actorului neagă acuzațiile de abuz asupra copiilor!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 858 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/09/brad-pitt_416x416.jpg

După ce a aflat că Angelina vrea să divorțeze de el, dar și după controversatele acuzații de abuz asupra copiilor săi, Brad Pitt a fost extrem de afectat. Actorul este îngrozit de gândul că își poate pierde copiii.

brad-pitt_416x416

Mai mulți apropiați ai cuplului Brangelina au declarat că Brad este un tată exemplar și că nu ar fi în stare să-și agreseze copiii.

„Nu l-am văzut niciodată pe Brad așa. Este distras, merge prin casă, este emoționat – complet terifiat. Mi se pare că exprimă că este speriat. Este speriat că își va pierde copiii pentru ceva ce nu a făcut și pentru că este făcut să arate ca un tată rău. Nu este nici pe departe un tată rău. Nu își poate vedea copiii în aceste momente, dar păstrează în permanență legătura cu staff-ul, ca să se asigure că aceștia sunt în regulă”, a mărturisit una dintre persoanele respective.

Se pare că actorul își roagă în permanență angajații să aibă grijă de cei mici. „Îmi tot spune «Doar aveți grijă de copiii mei, asta este tot ce contează acum»”, a mai spus una dintre sursele The Sun, care au preferat să rămână anonime.

O altă sursă a declarat următoarele: „Brad se simte teribil. Simte că ceea ce se spune nu este adevărat și nici corect. Nici eu nu cred că este. Din păcate, știu că Brad se simte teribil pentru copii în acest moment, pentru că îi pune într-o situație dificilă. Asta înțeleg eu de la el. Trece prin momente grele. Nu cred că merită asta. Văd cuvinte precum «abuz asupra copiilor» și astfel de lucruri. Credeți-mă, este departe de așa ceva”.

„Nu este un tip agresiv. Îi pasă de natură și de copaci și de design. Are un fel artistic de a fi. Nu este macho, nu este un luptător în cușcă sau o persoană agresivă deloc. Este bun și foarte drăguț cu copiii. Este prietenos, nu agresiv. Nu este rău. Desigur că este uman din când în când. Am auzit câteva certuri, din acest punct de vedere, dar nimic sever, nu are obiceiul să fie crud sau răutăcios. Este un tată bun. Sunt situații în care unii scot cureaua, la el nu am văzut așa ceva”.

„Ca orice mamă și tată, joacă rolurile de polițistul bun – polițistul rău. Știți cum e vorba aia, «Stai să vină taică-tău acasă». Brad este cel care impune regulile, într-un fel. Copiii nu s-au plâns niciodată. Probabil au mai zis lucruri ca «Tata s-a supărat pe mine» sau «Nu am voie să mai comand jocuri video» sau «Mi-a luat contul de iTunes» sau «Mi-a luat calculatorul». Astfel de lucruri s-au întâmplat și Brad s-a impus, la fel și Angie în aceste situații, pentru că sunt părinți. Acestea sunt lucruri normale care s-au întâmplat. Dar nu a fost nicio situație în care să fie pedepsiți sau loviți fizic. Vă spun și pot jura pe un sac de biblii că nu s-a întâmplat nimic de genul acesta”, a declarat o persoană din apropierea cuplului.

Sursele publicațieiau mai declarat că cei doi nu obișnuiau să se certe în fața copiilor. „În viziunea mea, Brad a fost întotdeauna un părinte iubitor. A impus întotdeauna limite și le-a spus să fie politicoși și să respecte oamenii din jur, oferindu-le toate instrumentele necesare să aibă succes la maturitate.  Este mereu acolo pentru ei, așa cum ar trebui un părinte să o facă, la bine și la rău. Poate să le explice lucruri într-un anumit fel. Este un părinte normal. Este evident că vrea ce-i mai bun pentru copiii lui”, a mai spus una dintre surse.

Sursa foto: forbes.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed