Home Stiri Brigitte a recunoscut de ce ea și Florin Pastramă s-au despărțit

Brigitte a recunoscut de ce ea și Florin Pastramă s-au despărțit

autor Mirela
449 views 3 minute timp de citit
  • Brigitte a anunțat, în urmă cu ceva timp, că s-a despărțit de Florin Pastramă.
  • Cu toate acestea, nu a durat mult și femeia de afaceri a anunțat împăcarea.
  • Acum, Brigitte a oferit câteva declarații suplimentare despre ceea ce s-a întâmplat.

Brigitte anunța, în urmă cu ceva timp, că s-a despărțit de Florin Pastramă și, conform spuselor sale, nu mai exista nicio cale de împăcare. Cu toate acestea, la doar câteva săptămâni distanță, după mai multe acuzații pe care i le-a adus, aceasta a anunțat că s-au împăcat.

Femeia de afaceri a declarat că s-a rugat foarte mult lui Dumnezeu pentru ca lucrurile să revină la normal între ei și, în cele din urmă, dorința și rugăciunile i-au fost ascultate.

Ce spune Brigitte despre împăcarea cu Florin Pastramă?

„Atunci când ești credincios și îți dorești asta din suflet și, mai ales, când ești căsătorit în fața lui Dumnezeu, nu are cum să nu te ajute Domnul Iisus astfel încât să îți asculte rugăciunile mai devreme sau mai târziu. Eu am crezut întru totul în Domnul Iisus că îmi va aduce soțul acasă cu o inimă curată și Domnul Iisus a lucrat, nu oamenii.

Eu am stat, m-am rugat timp de patru săptămâni cu lacrimi, cred că i-am spălat picioarele Domnului Iisus cum a spălat femeia care a turnat mirul de alabastru. Așa mă și închipuiam. I-am cerut Domnului să lucreze la inima lui Florin, la mintea lui și să mă vadă așa cum mă vede Domnul Iisus”, a spus aceasta pentru cei de la ego.ro.

Florin Pastramă ar fi fost influențat de către cei din jur

Mai mult decât atât, Brigitte susține că Florin Pastramă a fost influențat de către cei din jur, deoarece mai multe persoane îi spuneau că aceasta nu este deloc așa cum pare și că el merită mult mai mult decât atât. Cu toate acestea, rugăciunile ei au avut efect și, acum, s-au împăcat.

„Foarte mult a contat faptul că pe Florin l-au influențat oamenii. Foarte mult a contat că toți bărbații care erau, mai ales unii dintre ei chiar credincioși, îi spuneau că eu sunt un om foarte rău și că îl umilesc, că nu este bine să mai fie cu mine, că merită mai mult. Foarte mulți oameni l-au influențat, pe mine nu m-a influențat nimeni, eu am stat doar pe genunchi. Eu știu ceea ce îmi doresc de la viața asta, eu știu cât de binecuvântată și de fericită am fost când Florin a fost lângă mine.

Domnul mi-a arătat că este bărbatul care este pentru mine, ceea ce am nevoie. Nu acum, mi-a arătat printr-o încercare pe care am avut-o mai demult și am înțeles lucrul acesta”, a mai declarat Brigitte pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies