Home Stiri Brigitte, bătută de Florin Pastramă în plină stradă: „Lucrurile acestea se întâmplă adesea în familia lui Brigitte”

Brigitte, bătută de Florin Pastramă în plină stradă: „Lucrurile acestea se întâmplă adesea în familia lui Brigitte”

autor Buinoschi Andreea
151 vizualizari

Brigitte și Florin Pastramă sunt protagoniștii celui mai nou scandal din showbiz-ul românesc. Afaceristul a fost surprins în timp ce o scotea cu forța din mașină pe soția sa, ca, mai apoi, să o bată, sub ochii martorilor. Acum, au ieșit la iveală amănunte halucinante și acest comportament se pare că este frecvent.

2

Florin Pastramă a fost contactat telefonic de către unul dintre reporterii de la România TV, dar a refuzat să dea orice fel de informații legate de acest incident.

„Nu ne dă explicații și îți spun și de ce. Cei doi filmează în momentul de față un reality show (…), dar nu văd nicio cameră prin zonă. Iar scena este cât se poate de autentică, nu cred că a fost nimic aranjat în treaba asta, ci e chiar pe bune. Nu mă surprinde, pentru că lucrurile acestea se întâmplă adesea în familia lui Brigitte.”, a mărturisit Marius Niță, în cadrul unei emisiuni difuzate la România TV.

3

Ulterior, moderatorul de emisiuni a mai făcut câteva observații: „Sunt de-a dreptul șocat să văd aceste scene petrecute în plină stradă, în parcarea unui supermarket, de față cu toată lumea. Mă întreb ce s-o întâmpla la ei acasă, pentru că, presa a surprins în repetate rânduri agresiuni în care era implicată Brigitte. Ba și fostul soț, ba și actualul, ne amintim episodul de la shaormerie. Însă, uitându-ne la aceste imagini, îmi dau seama că, cel care a filmat a prins momentul în care Brigitte era deja pe asfalt. Sunt curios ce s-a întâmplat înainte. Bănuiesc că a tras-o de păr și a tăvălit-o pe jos, pentru că altfel nu îmi explic. (…). Pot să pun pariu că Brigitte nu o să depună plângere”.

4

Incidentul nu a fost primul de acest fel. În urmă cu 2 luni, afaceristul a fost dat în vileag de către cei de la cancan.ro cu o filmare, în care o bate pe soția sa, chiar în shaormeria pe care o au cei doi.

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies