Home Stiri Brigitte, copleșită de urmările acțiunilor lui Florin Pastramă: „Au venit doi oameni și m-au întrebat…”

Brigitte, copleșită de urmările acțiunilor lui Florin Pastramă: „Au venit doi oameni și m-au întrebat…”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 344 views 2 minute timp de citit

Brigitte Pastramă a anunțat că divorțează. Deși anunțul nu a fost foarte complex, noi informații au fost oferite acum. Aceasta susține că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu fostul ei partener, Florin Pastramă, motiv pentru care a decis să îl și dea afară din casă, de data aceasta, definitiv.

„Eu nu mai am bărbat. Pur și simplu, sunt singură. În decursul acestor trei ani, când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Pot să spun că decizia de a opri toate aceste lucruri vine și datorită faptului că nu îmi aparțin acele mizerii.

Sunt un om care a muncit toată viața. Am fost de prea multe ori cu persoane care, pur și simplu, nu au avut ce căuta lângă mine. Vreau să tai din rădăcină și, până la urmă, am decis că este mai bine să merg în viață singură. Am făcut prea multe compromisuri”, a spus aceasta la Antena Stars.

Brigitte a spus că imaginea i-a fost afectată din cauza acțiunilor lui Florin

„În perioada asta, am fost târâtă în multe procese care nu mi-au aparținut, în multe scandaluri. De câte ori am încercat să fac ceva bun, public, s-a văzut altceva. Nu e ceea ce îmi doresc de la viața mea. De exemplu, mi s-a stricat frigiderul și au venit doi oameni și m-au întrebat: «Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla când vă târa prin parcare și vă bătea?».

Multă lume mă întreabă lucrul ăsta. Până la urmă, ce mi-a făcut fostul meu soț, Ilie, dar să faci așa ceva ziua, în amiaza mare, fără niciun regret, ăsta e cel mai urât lucru. Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există”, a mai spus aceasta.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies