Home Stiri Brigitte dă de înțeles că a fost înșelată: „Patul să fie nespurcat”

Brigitte dă de înțeles că a fost înșelată: „Patul să fie nespurcat”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 225 views 3 minute timp de citit
  • Brigitte și Florin Pastramă continuă să se înțepe în mediul online.
  • Aceasta a dat de înțeles că a fost înșelată de către fostul ei partener.
  • Florin încă nu a reacționat cu privire la acest aspect.

Brigitte și Florin Pastramă se pare că, într-adevăr, au ajuns la final. Femeia de afaceri a postat un nou mesaj care a ridicat foarte multe semne de întrebare, dând de înțeles că a fost înșelată de Florin Pastramă.

„Căsătoria să fie ținută în toată cinstea și patul să fie nespurcat, căci Dumnezeu va judeca pe c*****i și pe preac*****i”, a scris Brigitte în mediul online.

Brigitte susține că trebuie să dea socoteală pentru faptele lui Florin

„Eu nu mai am bărbat. Pur și simplu, sunt singură. În decursul acestor trei ani, când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Pot să spun că decizia de a opri toate aceste lucruri vine și datorită faptului că nu îmi aparțin acele mizerii.

Sunt un om care a muncit toată viața. Am fost de prea multe ori cu persoane care, pur și simplu, nu au avut ce căuta lângă mine. Vreau să tai din rădăcină și, până la urmă, am decis că este mai bine să merg în viață singură. Am făcut prea multe compromisuri”, a spus aceasta la Antena Stars.

„În perioada asta, am fost târâtă în multe procese care nu mi-au aparținut, în multe scandaluri. De câte ori am încercat să fac ceva bun, public, s-a văzut altceva. Nu e ceea ce îmi doresc de la viața mea. De exemplu, mi s-a stricat frigiderul și au venit doi oameni și m-au întrebat: «Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla când vă târa prin parcare și vă bătea?»

Multă lume mă întreabă lucrul ăsta. Până la urmă, ce mi-a făcut fostul meu soț, Ilie, dar să faci așa ceva ziua, în amiaza mare, fără niciun regret, ăsta e cel mai urât lucru. Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există”, a mai spus aceasta.

Aceasta condamnă comportamentul lui Florin

„Fără Dumnezeu nu făceam nimic până acum. Știi ce nu îmi place la tine? A fost la biserică o pildă, pastorul a vorbit despre un om care avea un pește pe mașină și, când a plecat de la semafor, a plecat în trombă și l-a oprit Poliția și au crezut că mașina e furată.

I-au verificat actele și au zis: «Nu pot să cred că e mașina dumneavoastră! Aveți un pește pe mașină, deci sunteți pocăit, de ce ați plecat în trombă?». Iar mie Sara mi-a zis că, de fiecare dată când te-ai grăbit, ai înjurat. Ori ești un copil al lui Dumnezeu, ori ce ești? Ești pocăit doar când vrei. De multe ori folosești anumite cuvinte care mie nu îmi plac.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies