Home Stiri Brigitte dezvăluie cum a reușit să se împace cu Florin Pastramă, deși anunțase despărțirea definitivă

Brigitte dezvăluie cum a reușit să se împace cu Florin Pastramă, deși anunțase despărțirea definitivă

autor Mirela
157 views 3 minute timp de citit
  • Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit în urmă cu doar câteva săptămâni.
  • Aceasta susținea ce despărțirea este una definitivă, dar, în cele din urmă, s-au împăcat.
  • Fosta soție a lui Ilie Năstase a spus ce a făcut-o să recurgă la acest gest.

Brigitte susținea că ea și Florin Pastramă s-au despărțit definitiv. Acum, aceasta a recunoscut că a decis să îi mai dea o șansă soțului ei, deși vorbea categoric de divorț.

După ce a uimit pe toată lumea cu vestea împăcării, aceasta a spus și care au fost semnele pe care le-a primit. Femeia de afaceri este convinsă că a reușit să se împace doar cu ajutorul lui Dumnezeu.

Brigitte a spus de ce i-a mai dat o șansă lui Florin Pastramă

„Am suferit o operație, pentru că aveam glicemia foarte mare și a trebuit să mă operez. Am fost singură în spital, am slăbit 12 kilograme. În urma acestei intervenții, pentru că așa e, nu mai pot să mănânc și nu prea am ce. Și acolo, în spital, a treia zi după operație, la ora 4.35 dimineața, am visat și m-am trezit așa că o mână scria pe tavan: «Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă!». (…) La 2-3 săptămâni după aceea, am reluat relația cu Florin, am așteptat să lucreze Dumnezeu, nu oamenii”, a spus aceasta pentru cei de la click.ro.

Femeia de afaceri susține că relația este mai bună ca oricând

„Mulțumesc Domnului Iisus, suntem foarte bine! Mai bine ca oricând. Da, viața noastră este o lună de miere! Eu nu am vrut niciodată să mă despart de el, am vrut doar să îl sperii că să nu mai facă ce făcuse. Nu o să-mi mai fac planuri din astea, că nu sunt bune. Chiar nu sunt bune! Îmi doresc ca Dumnezeu să ne binecuvânteze cu pace, cu înțelepciune, cu un copil, cu o familie fericită! Relația noastră este extraordinar de bine, este mai bine decât înainte!”, a continuat aceasta.

„Atunci când ești credincios și îți dorești asta din suflet și, mai ales, când ești căsătorit în fața lui Dumnezeu, nu are cum să nu te ajute Domnul Iisus astfel încât să îți asculte rugăciunile mai devreme sau mai târziu. Eu am crezut întru totul în Domnul Iisus că îmi va aduce soțul acasă cu o inimă curată și Domnul Iisus a lucrat, nu oamenii.

Eu am stat, m-am rugat timp de patru săptămâni cu lacrimi, cred că i-am spălat picioarele Domnului Iisus cum a spălat femeia care a turnat mirul de alabastru. Așa mă și închipuiam. I-am cerut Domnului să lucreze la inima lui Florin, la mintea lui și să mă vadă așa cum mă vede Domnul Iisus”, a dezvăluit Brigitte pentru ego.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies