HomeStiri Mondene Brigitte, extrem de deranjată de comportamentul lui Florin. Iată ce i-a reproșat!

Brigitte, extrem de deranjată de comportamentul lui Florin. Iată ce i-a reproșat!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 949 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/04/Brigitte-extrem-de-deranjata-de-comportamentul-lui-Florin.-Iata-ce-i-a-reprosat.jpg

Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin, au decis să treacă la o altă religie, diferită de cea a majorității din România. Cu toate acestea, se pare că vedeta a fost extrem de deranjată de anumite comportamente ale soțului ei, considerând că nu se poartă așa cum religia le cere.

Brigitte a recunoscut de ce ea și Florin Pastramă s-au despărțit in Stiri Mondene

„Fără Dumnezeu nu făceam nimic până acum. Știi ce nu îmi place la tine? A fost la biserică o pildă, pastorul a vorbit despre un om care avea un pește pe mașină și, când a plecat de la semafor, a plecat în trombă și l-a oprit Poliția și au crezut că mașina e furată. I-au verificat actele și au zis: «Nu pot să cred că e mașina dumneavoastră! Aveți un pește pe mașină, deci sunteți pocăit, de ce ați plecat în trombă?». Iar mie Sara mi-a zis că, de fiecare dată când te-ai grăbit, ai înjurat. Ori ești un copil al lui Dumnezeu, ori ce ești? Ești pocăit doar când vrei. De multe ori folosești anumite cuvinte care mie nu îmi plac.

Brigitte, extrem de deranjată de comportamentul lui Florin. Iată ce i-a reproșat! in Stiri Mondene

Până nu vei reuși să fii un adevărat copil al lui Dumnezeu și îl vei face pe Domnul Iisus de râs la volan, nu cred că Domnul îți va da acel copil. Nu până în momentul în care vei schimba acest lucru în tine. Nu ai voie să înjuri și să folosești cuvinte necuviincioase, pentru că îl faci pe Duhul Sfânt să se rușineze de tine”, i-a spus aceasta soțului ei, conform cancan.ro.

În urmă cu puțin timp, Brigitte a mai avut ceva de spus la adresa lui Florin. Se pare că aceasta nu înțelege de ce partenerul ei îi spune că are multe operații estetice, în ciuda faptului că așa arăta și când au început să iasă împreună.

Brigitte, extrem de deranjată de comportamentul lui Florin. Iată ce i-a reproșat! in Stiri Mondene

„Am căutat un moment în care să îi spun ce mă deranjează la el în general. Ce să spună și Florin la tot ce i-am zis? Eu i-am spus numai lucruri adevărate, din suflet. Și el atunci, în contrapartidă, m-a luat că buzele că-s mari, că fundul e prea mare. El mereu zice că mi-am băgat silicoane, că nu știu ce. Păi, mă, Florine, nu am făcut nimic de când am început relația cu tine. Tu așa te-ai îndrăgostit de mine. Cu buze, cu silicoane, cu fundul mare, nu mi-am mai băgat atunci nimic. Erai chior, orb când te-ai îndrăgostit de mine, nu? Le aveam și atunci. De ce ți-a plăcut de mine așa?”, a declarat Brigitte la Antena Stars…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed