Home Stiri Brigitte, făcută praf de Simona Necula: „A întreținut relații sexuale cu un alt bărbat pe un post de televiziune”

Brigitte, făcută praf de Simona Necula: „A întreținut relații sexuale cu un alt bărbat pe un post de televiziune”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 892 views 2 minute timp de citit

Scandalul care s-a ivit între Brigitte Pastramă și iubita soțului său este departe de a se termina. Pe zi ce trece, cearta dintre ele devine din ce în ce mai mare și, acum, Simona Necula a acuzat-o pe Brigitte de lucruri foarte grave.

Simona a făcut-o praf de Brigitte după ce a mărturisit că nu se poate înțelege bine cu ea, din moment ce este o femeie ușoară și, plus de asta, a comis și fapte mai puțin legale.

„Aș vrea să clarific această situație, atât în numele meu, cât și al familiei mele. Țin să precizez că vin dintr-o familie cu valori, cu posibilități și formată din oameni de calitate. Ce-i drept, așa și-ar descrie orice copil mediul din care provine însă sunt o femeie care de-a lungul vieții a învățat, a trecut prin niște școli, a muncit. Nu sunt o persoană publică, nu îmi doresc să devin, nu vreau să îmi asociez numele nici măcar circumstanțial cu o persoană, în speță doamna Brigitte Pastramă, care a săvârșit acte de tâlhărie și sechestrare dovedite de organele abilitate, fiind și condamnată și încarcerată.

Nu am avut niciun fel de relație cu această individă, din motive pur morale, deoarece lăsând trecutul infracțional al acesteia, nu aveam cum să primesc în sânul familiei mele, o femeie care a întreținut relații sexuale cu un alt bărbat, altul decât iubitul ei, pe un post de televiziune, unde copiii acesteia și-au văzut mama în situații umilitoare și, la momentul respectiv, unul dintre copii fiind minor, acesta fiind motiv de batjocură la școala.

Nu aveam cum să pot privi în ochi o femeie care se consideră un om cu frica lui Dumnezeu, dar care nu are rușine față de propriii ei copii. Nu îmi place mahalaua, să apar la TV sau pe rețelele de socializare, spălându-mi rufele. Există legi și cred în justiție și nu în cea divină, cum unora le place să spună, că orice atac la adresa mea, cu acuzații care mi-ar prejudicia relația de cuplu, starea emoțională, se va face dreptate. Cu respect, Simona Necula!”, a scris iubita lui Relu Pastramă, pe contul său de Instagram…

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies