HomeStiri Mondene Brigitte l-a iertat pe Ilie Năstase pentru tot! Vezi cu ce preţ!

Brigitte l-a iertat pe Ilie Năstase pentru tot! Vezi cu ce preţ!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 773 views
Brigitte-l-a-iertat-pe-Ilie-Năstase-pentru-tot-Vezi-cu-ce-preţ in Stiri Mondene

În sfârşit războiul dintre celebrul tenismen, Ilie Năstase, şi soţia lui, Brigitte Sfăt, pare că a luat sfârşit. Preţul?! Un apartament pe malul Marii Negre.

Brigitte l-a iertat pe Ilie Năstase pentru tot! Vezi cu ce preţ

După certuri îndelungate, Brigitte s-a lăudat pe pagina personală de Facebook cu un filmuleţ în care se declara foarte mulţumită de cadoul de la Ilie.

„Foarte tare apartamentul, dar este gol. Am venit doar să măsor. Să vedem ce avem. O baie cu duş, un living mare, wow, o bucătărie mică, sper să nu fie doar atât bucătăria, un dormitor mare, încă o baie şi încă o camera pentru prietenii mei sau pentru copilaşi, să aibă atunci când vin la mare. A, şi el este persoana care mi-a făcut cadou acest apartament minunat, ca să-l iert pentru toate escpadele. Ce ziceţi, merită?! (n.r. Ilie Năstase). O să fiu foarte aproape de tot ce înseamnă distracţie. Fiul meu o să aprecieze foarte tare acest lucru. Am o lună să-l fac super şmecher”, a spus Brigitte Sfăt în filmuleţul postat pe Facebook.

În urmă cu câteva săptămâni, Brigitte scria tot pe Facebook o scrisoare deschisă către Năstase, în care îi declara dragostea, dar în acelaşi timp îi transmitea că îi este frică să nu mai sufere. Se pare că acest cadou a spălat toate „păcatele” lui Ilie Năstase şi i-a recâştigat încrederea de care avea nevoie:

„Scrisoare deschisă către soţul meu: Te iubesc, tu eşti iubirea vieţii mele. Niciodată să nu te îndoieşti de asta, dar de-a lungul timpului, alături de tine, am suferit că un câine. Sincer, mi-e frică să nu mă faci să sufăr din nou. Nu ştiu de ce, dar lângă ţine am văzut că se supravieţuieşte pe sistemul: care pe care.

Adică, dacă sunt bună cu ţine, eşti tu rău cu mine. Aş vrea să mă faci să înţeleg că mă înşel. Nu vreau să repet greşelile din trecut. Nu vreau să mai fiu din nou cârpa ta. Fă-mă să am din nou încredere în noi. Şi eu sunt om şi chiar îmi doresc o relaţie binecuvântată în Domnul!”

 

Sursa: click.ro…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed