Brigitte Nastase si-a facut tatuaj din disperare: „Nu ştiam dacă o să mai am păr sau o să fiu cheală”

Share

Brigitte Năstase a trecut prin momente cumplite atunci când a fost suspectă de cancer. Aceasta a fost internată la o clinică din Austria și atunci a conștientizat că dacă nu mai are frumusețe, nu mai are nimic. Din acest motiv, a început să lupte mai mult pentru ea.

Brigitte Năstase s-a tatuat din disperare.

Din același motiv, Brigitte a ales să își facă un tatuaj în semn de mulțumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu. Soția lui Ilie Năstase a mai declarat că acum are mai multă grijă de ea și de frumusețea ei.

„Am 40 de ani şi când să-mi fi făcut lucrurile astea. Eu am început să-mi fac tatuaje în aprilie. Este un tatuaj disperat pentru că durerea mea nu mai are voce. Nu vreau să uit că numai Hristos a fost alături de mine. Iisus este unicul pe care trebuie să-L iubesc. Primul meu tatuaj l-am scris pe coloană. O dată am pus ceva înaintea lui Dumnezeu şi am fost pedepsită. În urmă cu 14 ani am avut o suferinţă şi am vrut să nu uit că numai Dumnezeu m-a ajutat.

În momentul în care mi-am dat seama că sunt singură, într-o ţară străină, am realizat că dacă nu mai am frumuseţea, nu mai am nimic. Când am realizat că nu ştiam dacă peste o lună o să mai am păr pe cap sau o să fiu cheală, am conştientizat cât de important e să ai frumuseţea. Pentru că bărbaţii nu vor decât frumuseţe. De atunci am început să lupt pentru mine”, a declarat Brigitte Năstase pentru Cancan

„There is nothing I love more than my Lord Jesus” este mesajul pe care și l-a tatuat Brigitte pe spate, iar traducerea este „Nu iubesc pe nimeni mai mult decât pe Iisus Domnul”.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news