Home Stiri Brigitte Pastramă a ajuns la capătul puterilor. Nu mai poate tolera acuzațiile soțului

Brigitte Pastramă a ajuns la capătul puterilor. Nu mai poate tolera acuzațiile soțului

autor Buinoschi Andreea
195 vizualizari

Certurile dintre Brigitte și soțul ei sunt la ordinea zilei. Acest lucru s-a întâmplat și în cea mai recentă ediție a show-ului lor, Brigitte & Pastramă, când fosta soție a lui Ilie Năstase a fost extrem de deranjată de comportamentul soțului ei. Aceasta s-a confesat fetei sale, povestindu-i cum s-a simțit după ce s-au certat, dar și după ce bărbatul a jignit-o.

Brigitte s-a enervat extrem de tare după ce Florin Pastramă i-a reproșat mai multe greșeli pe care ea le-a făcut în perioada în care a fost măritată cu Ilie Năstase. Se pare că femeia de afaceri a stat un deceniu alături de fostul tenismen doar datorită averii sale și a statutului social.

Extrem de deranjată de afirmațiile lui Florin, aceasta a recunoscut că s-a despărțit de soțul său la doar un an și jumătate de la nuntă. Conform vedetei, afirmațiile făcute de bărbatul său nu erau adevărate și nu a mai suportat să audă astfel de cuvinte.

„Florin e tot timpul aproape, cu noi. Florin muncește, dar Florin nu are banii lui Ilie, dar asta este. Se enervează și se frustrează și vorbește urât cu mine. Nu e normal să îmi spună mereu că am umblat cu un bătrân și o să-l bată Dumnezeu pentru asta. Nu pot să-l iert așa ușor. Dacă nu aș fi fost pocăită, mă despărțeam de el. După ce vine de la maică-sa, e schimbat total”, a spus aceasta în cadrul propriei emisiuni.

Pentru a-și împăca soția, Florin a decis să îi ia un buchet imens de flori. Cu toate acestea, vedeta Antena Stars nu s-a declarat prea mulțumită, spunând că nu toate greșelile pot fi iertate cu ajutorul florilor. „Să nu crezi că, dacă îmi aduci flori, o să te iert mereu”, a spus Brigitte după ce a primit 101 trandafiri…

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies