Home Stiri Brigitte Pastramă a apelat la medicul estetician, din nou

Brigitte Pastramă a apelat la medicul estetician, din nou

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Brigitte Pastramă a recunoscut că este o împătimită a operațiilor estetice. Ori de câte ori vrea sau ori de câte ori simte nevoia, soția lui Florin se lasă pe mâna medicilor. Deși, până acum, ne-a obișnuit cu intervenții majore, de data aceasta, rezultatul a fost unul minor.

Brigitte a vrut să își contureze fața, luând în considerare sfatul surorii sale. La finalul procedurii, fața vedetei era mai ascuțită, rezultatul fiind unul de-a dreptul spectaculos.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a filmat procedura și a postat filmulețul chiar pe contul său de Instagram. „Am urmat sfatul surorii mele, Cristina. Doamna doctor a ales o procedură simplă și de lungă durată pentru a-mi contura fața, ascuți bărbia și corecta denivelările pielii. Această procedură are ca și rezultat final, obținut într-o săptămână, ascuțirea formei feței, dar și întinderea pielii, dând un aspect juvenil și de lifting facial”, a scris aceasta, pe contul său.

Brigitte este o fire sinceră, care nu se ascunde după deget. De fiecare dată când a fost întrebată despre intervențiile sale chirurgicale, vedeta a recunoscut numărul lor. Așadar, soția lui Florin Pastramă are, până în prezent, 20 de intervenții chirurgicale, prima dintre ele fiind făcută în anul 1997.

Mai mult decât atât, vedeta a povestit, în urmă cu mai mulți ani, de ce a ales să își mărească posteriorul. „Eram biscuite în dungă, aşa că am optat pentru un transplant de grăsime, dar Ilie îmi reproșează că l-am făcut prea mare. A fost o prostiuţă pe care am făcut-o ca să-i dau lui peste nas. N-am făcut-o nici ca să pozez nud, căci nu mai vreau acest lucru. Am o vârstă. Am făcut acest transplant de grăsime ca să am posteriorul mare, dar trebuie antrenat, trebuie să merg la sală. Încerc în permanenţă să-i demonstrez că sunt mai bună, mi-am dorit să am sprâncene şi dacă am tot făcut această intervenţie am zis «De ce să nu am şi posterior?»”, a declarat Brigitte, în cadrul emisiunii Agenția VIP…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies