Home Stiri Brigitte Pastramă, acuzații la adresa celor care au vrut să îl îndepărteze pe Florin de ea

Brigitte Pastramă, acuzații la adresa celor care au vrut să îl îndepărteze pe Florin de ea

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 170 views 3 minute timp de citit
  • Brigitte Pastramă și Florin s-au împăcat în urmă cu doar câteva săptămâni.
  • În timpul în care aceasta a stat departe de Florin, a făcut mai multe acuzații la adresa unor persoane.
  • Femeia de afaceri a mărturisit că nu puține au fost persoanele care au încercat să intervină în relația lor.

Brigitte Pastramă și Florin s-au împăcat în urmă cu doar câteva săptămâni, după ce aceasta anunțase o despărțire definitivă. În timpul în care aceasta a stat departe de Florin, a făcut mai multe acuzații la adresa unor persoane, menționând faptul că acestea au încercat să o despartă de Florin.

De mai multe ori, femeia de afaceri a mărturisit că nu puține au fost persoanele care au încercat să intervină în relația lor, motiv pentru care, pentru o perioadă, planurile lor au reușit.

Brigitte Pastramă cunoaște persoanele care au vrut să îi facă rău

Brigitte susține că Dumnezeu a ajutat-o să se împace cu Florin, iar cei doi, de câteva săptămâni, formează din nou o familie.

Acum, după ceva timp de când s-au împăcat, fosta soție a lui Ilie Năstase a postat un mesaj pentru persoanele care au încercat să-i facă rău, dând de înțeles că nu a putut trece peste acest aspect.

„«Nu judecați, ca să nu fiți judecați! Căci, cu ce judecată judecați, veți fi judecați și cu ce măsură măsurați, vi se va măsura». Acest verset este pentru toți «frații» care te-au îndemnat să te desparți de mine și au aruncat cu pietre în mine”, a postat aceasta pe contul său de Instagram.

Femeia de afaceri a suferit mult până când s-au împăcat

„Atunci când ești credincios și îți dorești asta din suflet și, mai ales, când ești căsătorit în fața lui Dumnezeu, nu are cum să nu te ajute Domnul Iisus astfel încât să îți asculte rugăciunile mai devreme sau mai târziu. Eu am crezut întru totul în Domnul Iisus că îmi va aduce soțul acasă cu o inimă curată și Domnul Iisus a lucrat, nu oamenii.

Eu am stat, m-am rugat timp de patru săptămâni cu lacrimi, cred că i-am spălat picioarele Domnului Iisus cum a spălat femeia care a turnat mirul de alabastru. Așa mă și închipuiam. I-am cerut Domnului să lucrezebri la inima lui Florin, la mintea lui și să mă vadă așa cum mă vede Domnul Iisus”, a spus aceasta pentru ego.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies