Home Stiri Brigitte Pastramă, condamnată la închisoare cu executare

Brigitte Pastramă, condamnată la închisoare cu executare

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 766 views 2 minute timp de citit

Brigitte a trecut prin mai multe evenimente neplăcute în tinerețea ei. Foarte puține persoane știu prin ce a trecut aceasta, deoarece doar ultimii ani au fost în atenția publicului, din cauza scandalurilor în care a fost implicată.

În anul 2000, Brigitte avea doar 23 de ani și începuse o poveste de iubire cu omul de afaceri Octavian Sfăt. După puțin timp, acesta a suferit un atac de cord și s-a stins din viață, iar Brigitte a trebuit să îi gestioneze afacerile, dar și să aibă grijă de un copil mic și de datoriile pe care partenerul său i le lăsase.

Moștenirea acesteia a fost una substanțială: două case, un hotel, două cluburi și un restaurant. Aceasta a reușit să treacă peste evenimentul neplăcut și să devină o femeie de afaceri cunoscută, dar și o mamă bună pentru fiul ei de aproximativ trei ani.

După doar un an de când iubitul său decedase, Brigitte a fost închisă trei ani deoarece a fost acuzată de complicitate într-un dosar de tâlhărie. Victima ar fi fost un manager de club, iar soția lui Florin Pastramă nu a avut nicio șansă de scăpare. În pușcărie, aceasta s-a adaptat și le-a învățat pe colegele sale de celulă cum să facă aerobic.

La acea vreme, Brigitte avea o carieră de invidiat în lumea modellingului, fiind premiată cu titlurile de „Top Model of the World” și „Top Model România”.

După ce a ieșit din pușcărie, în anul 2006, aceasta a început o relație cu Ovidiu Torj, cel care avea să i-o dăruiască pe Sara, care, în prezent, are vârsta de 13 ani. După doar patru ani, cei doi s-au despărțit cu mare scandal, Brigitte acuzându-l de violență fizică și verbală.

În anul 2009, vedeta și-a regăsit liniștea în brațele lui Ilie Năstase, dar de care a divorțat la fel de „zgomotos”, în anul 2018. În prezent, Brigitte are o căsnicie cu Florin Pastramă, dar care a ajuns și ea în centrul atenției din cauza scandalurilor pe care le-au avut cei doi soți…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies