HomeStiri Mondene Brigitte Pastramă, condamnată la închisoare cu executare

Brigitte Pastramă, condamnată la închisoare cu executare

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Brigitte Pastramă, condamnată la închisoare cu executare in Stiri Mondene

Brigitte a trecut prin mai multe evenimente neplăcute în tinerețea ei. Foarte puține persoane știu prin ce a trecut aceasta, deoarece doar ultimii ani au fost în atenția publicului, din cauza scandalurilor în care a fost implicată.

Brigitte Pastramă, condamnată la închisoare cu executare in Stiri Mondene

În anul 2000, Brigitte avea doar 23 de ani și începuse o poveste de iubire cu omul de afaceri Octavian Sfăt. După puțin timp, acesta a suferit un atac de cord și s-a stins din viață, iar Brigitte a trebuit să îi gestioneze afacerile, dar și să aibă grijă de un copil mic și de datoriile pe care partenerul său i le lăsase.

Moștenirea acesteia a fost una substanțială: două case, un hotel, două cluburi și un restaurant. Aceasta a reușit să treacă peste evenimentul neplăcut și să devină o femeie de afaceri cunoscută, dar și o mamă bună pentru fiul ei de aproximativ trei ani.

Brigitte spune ce relație există între ea și Ilie, la patru ani de la divorț in Stiri Mondene

După doar un an de când iubitul său decedase, Brigitte a fost închisă trei ani deoarece a fost acuzată de complicitate într-un dosar de tâlhărie. Victima ar fi fost un manager de club, iar soția lui Florin Pastramă nu a avut nicio șansă de scăpare. În pușcărie, aceasta s-a adaptat și le-a învățat pe colegele sale de celulă cum să facă aerobic.

La acea vreme, Brigitte avea o carieră de invidiat în lumea modellingului, fiind premiată cu titlurile de „Top Model of the World” și „Top Model România”.

După ce a ieșit din pușcărie, în anul 2006, aceasta a început o relație cu Ovidiu Torj, cel care avea să i-o dăruiască pe Sara, care, în prezent, are vârsta de 13 ani. După doar patru ani, cei doi s-au despărțit cu mare scandal, Brigitte acuzându-l de violență fizică și verbală.

Brigitte a recunoscut de ce ea și Florin Pastramă s-au despărțit in Stiri Mondene

În anul 2009, vedeta și-a regăsit liniștea în brațele lui Ilie Năstase, dar de care a divorțat la fel de „zgomotos”, în anul 2018. În prezent, Brigitte are o căsnicie cu Florin Pastramă, dar care a ajuns și ea în centrul atenției din cauza scandalurilor pe care le-au avut cei doi soți…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed