Home Stiri Brigitte Pastramă divorțează: „Apele sunt extrem de agitate”

Brigitte Pastramă divorțează: „Apele sunt extrem de agitate”

autor Buinoschi Andreea
164 vizualizari

Zilele trecute, o filmare în care Florin Pastramă o bate pe soția sa, chiar într-o parcare din București, a făcut înconjurul internetului. Cu toate că nu este prima bătaie pe care o încasează, se pare că Brigitte a decis ca aceasta să fie ultima.

2

Conform D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), actuala soție a lui Florin Pastramă a ajuns la capătul puterilor și vrea să pună punct mariajului cu afaceristul. După ce a fost bătută în parcarea unui centru comercial, sub privirile uluite ale trecătorilor, femeia vrea să se despartă de Florin, mai mult ca niciodată.

Conform sursei menționate mai sus, Brigitte s-a confesat persoanelor apropiate. În plus, fosta soție a lui Ilie Năstase chiar le-a cuerut ajutorul, spunându-le să îi sugereze un avocat foarte bun.

3

„Apele sunt extrem de agitate în familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat. Mai mult ca sigur vrea să înainteze acțiunea de divorț. Nu-i singurul eveniment violent în care a fost implicată”, a mărturisit o persoană apropiată cuplului, pentru cei de la Cancan.ro.

4

Anul trecut, cei doi și-au unit destinele și, după marele eveniment, Brigitte a vorbit despre așteptările pe care aceasta le are de la căsnicia cu Florin Pastramă. „Sunt liniștită, pentru că având binecuvântarea domnului Iisus vom avea o căsnicie fericită, unde vrăjmașul nu va putea să-și bage coada. Sau chiar dacă va încerca, vom birui. Amândoi mergem pe aceeași cale și amândoi îl avem ca stăpân pe Domnul Iisus. Știu că Florin e un tip glumeț din fire, dar pentru amândoi această zi a fost una specială, încă de dimineață, pentru că am avut Cina Domnului, un moment înălțător care se întâmplă o dată pe lună. Sunt fericită pentru că am o familie în Domnul, pentru prima dată, și sper ca Dumnezeu să ne binecuvânteze cu copii. Pentru că îmi doresc din suflet să văd și eu cum este o familie întreagă”.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies