Home Stiri Brigitte Pastramă, la un pas de moarte din cauza fostului partener: „Am mers la IML cu hematom pe splină și fisură pe craniu”

Brigitte Pastramă, la un pas de moarte din cauza fostului partener: „Am mers la IML cu hematom pe splină și fisură pe craniu”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 167 views 2 minute timp de citit
  • Brigitte susține că fostul ei partener, tatăl Sarei, a bătut-o de mai multe ori.
  • Aceasta susține că a fost și la IML și a adăugat faptul că, de multe ori, s-a temut pentru viața ei. 
  • Brigitte a fugit din acea casă, pentru a-și salva viața.

Brigitte Pastramă a fost invitată în cadrul unui podcast unde a făcut mai multe declarații care au uimit pe toată lumea.

Aceasta susține că fostul ei partener, tatăl Sarei, copilul pe care îl au împreună, a bătut-o de mai multe ori și, la un moment dat, leziunile produse au fost extrem de grave. Mai mult decât atât, aceasta susține că a fost și la IML și a adăugat faptul că, de multe ori, s-a temut pentru viața ei.

Brigitte Pastramă susține că a fost la doar un pas de moarte

„În momentul acela, m-am gândit, aveam un calorifer în spate, care era de fontă, știi cum sunt caloriferele alea de fontă foarte ascuțite? Și cum mă împingea acolo, «Ăsta o să mă dea cu capul și o să mor», m-am gândit eu, în sinea mea. Cu o noapte înainte sau două, am visat că m-a omorât. Mamă, și m-am gândit: «Se întâmplă visul».

În momentul acela, am fugit din casa aceea. Nu m-am mai întors niciodată acolo. Mi-am dat seama că puteam să îmi pierd viața. Am mers la IML cu hematom pe splină și fisură pe craniu. M-a luat o prietenă acasă la ea și m-a ascuns, pentru că soțul meu era un om faimos, interlop, tatăl Sarei, cunoscut în Timișoara.

În momentul în care am ales să fug, m-am gândit ca la 18 ani fetița mea să aibă o explicație, să pot să-i dau o explicație, de ce am fugit, nu să mă viziteze la mormânt cu o floare”, a spus aceasta în podcast-ul lui Liviu Chiriță.

Florin Pastramă ar fi fost îndepărtat de soția sa

În urmă cu scurt timp, Brigitte a declarat faptul că mai multe persoane, care se considerau a fi prietenii lui Florin Pastramă, au încercat să îl despartă de ea. Timp de câteva săptămâni, Brigitte și Florin au stat despărțiți, iar aceasta susținea că nu mai are soț. Cu toate acestea, în cele din urmă, cei doi s-au împăcat și lucrurile au revenit la normal între ei.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies