HomeStiri Mondene Brigitte Pastramă, primele declarații despre ieșirea violentă a soțului ei: „Tot ce pot să spun este că…”

Brigitte Pastramă, primele declarații despre ieșirea violentă a soțului ei: „Tot ce pot să spun este că…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 869 views
Brigitte Pastrama, primele declaratii despre iesirea violenta a sotului ei „Tot ce pot sa spun este ca...” 1 in Stiri Mondene

Brigitte Pastramă a avut o reacție extremă față de zvonurile că ar fi fost agresată de soțul ei, Florin.

După ce au apărut în presă imagini tulburătoare din care se putea înțelege că ar fi fost bătută de acesta în propria ei shaormerie, bruneta a luat atitudine și este extrem de revoltată.

Brigitte Pastrama, primele declaratii despre iesirea violenta a sotului ei „Tot ce pot sa spun este ca...” 2 in Stiri Mondene

Brigitte Pastramă s-a arătat indignată de aluziile că soțul ei ar fi un bărbat agresiv, motiv pentru care ia în considerare să facă plângere împotriva reporterilor care au intrat în posesia imaginilor respective care au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Vedeta consideră că acele imagini sunt din intimitate și au intrat ilegal în posesia lor.

Brigitte Pastrama, primele declaratii despre iesirea violenta a sotului ei „Tot ce pot sa spun este ca...” 3 in Stiri Mondene

Totodată, Brigitte Pastramă mai declară și că are o relație foarte bună cu soțul ei în această perioadă.

„Nu știu despre ce este vorba. Nu am citit. Tot ce pot să spun este că sunt bine și mai fericită ca oricând cu soțul meu.

Și, dacă există presupuse imagini, atunci trebuie să verific dacă sunt reale sau dacă nu”, a declarat Brigitte Pastramă.

„Presa ar trebui să știe și jurnaliștii, că imaginile din intimitate făcute publice fără acordul meu sunt pasibile de dosar penal.

Așa că, oricum voi verifica și voi proceda în cazul în care aveți dreptate și există imagini din intimitate, voi proceda la o plângere penală împotriva celor care și-au permis să facă publice imagini din intimitatea mea…

Dar, prima dată trebuie să verific”, a mai spus aceasta.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed