Home Stiri Mondene Brigitte Pastramă s-a afișat cu o burtică suspectă. Fanii cred că așteaptă un copil

Brigitte Pastramă s-a afișat cu o burtică suspectă. Fanii cred că așteaptă un copil

autor Mirela
982 views

Brigitte Pastramă și-a pus fanii pe gânduri, după ce numărul de kilograme s-a mărit. Aceștia sunt convinși că este însărcinată, mai ales că, de-a lungul timpului, a declarat că ea și Florin își doresc să devină părinți.

Conștientă de faptul că a luat în greutate, fosta soție a lui Ilie Năstase a dat fuga până la cea mai apropiată farmacie, de unde a cumpărat un test de sarcină. În ciuda faptului că spera ca rezultatul să fie pozitiv, vedeta a constatat că îngrășarea avea, de fapt, alte cauze.

„Eu credeam că sunt însărcinată, dar, de fapt, aveam colăcei, iar lui îi lipseau pătrățelele”, a mărturisit Brigitte Pastramă în cadrul emisiunii XNS. Mai mult decât atât, atunci când au făcut nunta, au ieșit la iveală informații conform cărora aceasta ar fi fost însărcinată.

„Brigitte încă nu vrea să vorbească, pentru că vrea să fie sigură că sarcina decurge bine şi că nu sunt alte probleme. Are o sarcină asistată de o clinică privată şi de aceea nu are voie să meargă nici foarte departe de casă în luna de miere, nici să zboare cu avionul. Nu vrea să cobească şi să anunțe devreme, înainte ca totul să fie în regulă”, au spus persoane din anturajul soților Pastramă, potrivit celor de la cancan.ro.

În urmă cu ceva timp, înainte ca cei doi să își unească destinele, au vorbit despre luna de miere. La acea vreme, Brigitte spera să se întoarcă trei, căci își dorea extrem de mult un copil. „Urmează nunta, suntem pe ultima sută de metri, pregătirile sunt în toi, dar sunt superstițioasă și nu îmi place să spun chiar totul. Vreau să fie surpriză. Eu am o rochie unicat, una, dar bună, și Florin, un costum unicat, pentru că nu l-am lăsat eu să aibă mai multe. Nu am vrut să avem mai multe. După petrecerea de nuntă, plecăm în luna de miere în Maldive și, apoi, ne mai plimbăm puțin și prin Dubai, de unde sperăm să ne întoarcem trei. Imediat după nuntă plecăm. Noi muncim la asta, se poate și ne dorim acest lucru. Suntem sănătoși amândoi”, spusese aceasta, potrivit click.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed