Home Stiri Brigitte Pastramă vorbește despre operații estetice. Ce a detreminat-o pe vedetă să apeleze la astfel de intervenții?

Brigitte Pastramă vorbește despre operații estetice. Ce a detreminat-o pe vedetă să apeleze la astfel de intervenții?

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 217 views 2 minute timp de citit
  • Brigitte Pastramă vorbește despre intervențiile sale estetice
  • De ce s-a operat vedeta?
  • Declarații neașteptate din partea vedetei

Brigitte Pastramă a fost mereu considerată o femeie frumoasă și modernă, una care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a arăta impecabil.

Fiind mereu în lumina reflectoarelor, Brigitte Pastramă și-a pus imaginea pe primul loc, și nu a apărut niciodată pe sticlă nearanjată.

De ce a recurs Brigitte Pastramă la operații estetice?

Deoarece nu s-a ascuns niciodată și a recunoscut întotdeauna faptul că are mai multe intervenții estetice, frumoasa brunetă a vorbit și despre motivele pentru care a recurs la acest lucru, fiind, din nou, extrem de sinceră.

Deși a fost nevoie să își reamintească unele momente extrem de neplăcute, Brigitte a vorbit în cadrul emisiunii XtraNight Show despre durerea pe care a simțit-o în momentul în care Tavi, fostul ei soț, s-a închis în baie cu o prietenă bune de-a ei. Cei doi au băut șampanie, iar apoi fostul soț i-a spus frumosei brunete faptul că nu este vina lui că prietena ei arată mai bine și are sânii mai mari, remarci ce au determinat-o pe vedetă să înceapă să recurgă la operații estetice.

„Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi”

„Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sani așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum! Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele. Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate”, a povestit Brigitte Pastramă pentru Antena Stars.

Deși totul a pornit dintr-o dezamăgire și din cauza unor reproșuri nefondate, în momentul de față Brigitte este mulțumită de ea, și nu regret absolut deloc faptul că a apelat la tot felul de intervenții estetice.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies