Home Stiri Brigitte Sfat – declaratie neasteptata in legatura cu actuala sa relatie cu Ilie Nastase

Brigitte Sfat – declaratie neasteptata in legatura cu actuala sa relatie cu Ilie Nastase

autor Arseni Dana
340 vizualizari
Brigitte Sfat - declaratie neasteptata in legatura cu actuala sa relatie cu Ilie Nastase

Aflați în plin proces de divorț, se pare că Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au reușit să îngroape securea războiului.

Brigitte Sfat - declaratie neasteptata in legatura cu actuala sa relatie cu Ilie Nastase

Invitată într-o emisiune TV, viitoarea fostă soție a lui Ilie Năstase a făcut declarații în legătură cu relația actuală dintre ea și fostul mare tenismen.

Brigitte Sfăt este mulțumită cu viața ei liniștită și banală

„Viaţa mea este mult mai light decât se vede pe sticlă. Seamănă cu o telenovelă atunci când mă uit sau citesc. Din fericire, viaţa mea este mult mai simplă decât o prezintă presa. Nu sunt singura care se află în plin proces de divorţ”, a declarat Brigitte Sfăt.

Bruneta a mai spus că nu și-a dorit să se ajungă la divorț, însă Ilie Năstase nu i-a dat altă variantă. Acum, cei doi își continuă relația de prietenie care merge mai departe indiferent de starea lor civilă.

Brigitte Sfat - declaratie neasteptata in legatura cu actuala sa relatie cu Ilie Nastase

„Noi suntem şi prieteni şi a fost ok, nu are legătură faptul că lucrurile s-au întâmplat şi a reuşit să mă ducă într-un punct în care m-a dezamăgit şi am mers mai departe cu procesul. În februarie am încercat să îi dau un ultimatum, de aceea l-am şi introdus, ce s-a întâmplat m-a făcut să merg până la capăt. Nu ştiu ce îmi rezervă ziua de mâine, nici nu ştiu drumul pe care îl ia viaţa mea…

Suntem despărţiţi, stăm separat de un an şi două luni, m-am obişnuit singură, îmi canalizez timpul cu afacerile. Ilie m-a ajutat foarte mult… Încerc să mă concentrez pe proiectele pe care le am, am doi copii, mai multe firme şi foarte multe responsabilităţi. Viaţa mea începe la 7 dimineaţa şi se termină la 23.00, iar tot timpul îl petrec cu oamenii care fac ca lucrurile să meargă bine, angajaţii sunt familia mea”, a încheiat Brigitte Sfăt.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies