HomeStiri Brigitte Sfăt, dezvăluiri picante despre Cătălin Moroșanu

Brigitte Sfăt, dezvăluiri picante despre Cătălin Moroșanu

autor Negriu Elena
833 views 2 minute timp de citit

În cadrul ediției din data de 2 mai a emisiunii Ferma, Brigitte Sfăt a făcut câteva declarații care au lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Mai exact, aceasta a afirmat că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroșanu atunci când au intrat amândoi în această emisiune și păreau apropiați.

8

Deși în prezent nu sunt în relații tocmai bune, Brigitte Sfăt a spus înlăcrimată că a ținut foarte mult la luptător, iar acesta a rănit-o.

„Chiar a fost unica persoană de care mi-a păsat și m-a rănit prea mult”, a mărturisit Brigitte, care nu s-a ferit de actualul său iubit, Florin Pastramă, ci a continuat destăinuirile în fața acestuia: „Știi foarte bine că eram îndrăgostită de el și știi de mi-a făcut”.

„El mi-a făcut foarte multe complimente, mi-a zis că sunt «viața lui». A zis că dacă o să câștig proba de mâncare îmi face masaj, dar el știe să facă numai masaje erotice. M-am rugat la Dumnezeu să câștig proba, dar după mi-am dat seama că Dumnezeu nu o să mă ajute, pentru că îmi doream masaj de la un om însurat”, a adăugat bruneta.

„Moroșanu m-a rănit cel mai mult. Mă doare de fiecare dată când mă rănește el, mă doare că eu chiar am investit în el. La un moment dat am intrat într-o psihoză, am ținut la el ca om… De aia mergeam la vacă în grajd mereu, ca să stau de vorbă cu el. Doar nu mergeam că îmi plăcea mie să curăț acolo, la vacă”, a mai spus Brigitte la testimonialele de la Ferma.

Cătălin Moroșanu nu o agreează pe aceasta și susține că ceea ce a spus în cadrul testimonialelor i-a mărturisit și personal, și anume că o consideră rea și instigatoare.

„Nu știu cum am putut să las lângă mine o asemenea femeie. Mi-e rușine de mine”, a spus la un moment dat cunoscutul luptător despre Brigitte, pe care o poreclește „Baba Cloanța”.

„S-a întors Baba Cloanţa şi eu nu am mai spus nimic, a început imediat să spună: «Florin! Te iubesc, Florin!». Asta are nevoie un bărbat când trage ca armăsarul la hamuri, să vină să îţi zică ţie o voce: «Florin, te iubesc!». Hai, mă, mă laşi?”, a mai declarat Cătălin Moroșanu…

Surse: spynews.ro, click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed