HomeStiri Mondene Brigitte Sfăt a dezvăluit câte mii de euro a costat-o vestimentația purtată la ziua ei de naștere

Brigitte Sfăt a dezvăluit câte mii de euro a costat-o vestimentația purtată la ziua ei de naștere

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/brigitte-sfat-dezvaluit-cate-mii-de-euro-costat-o-vestimentatia-purtata-la-ziua-ei-de-nastere.jpg

Brigitte Sfăt și-a sărbătorit ziua de naștere în urmă cu câteva zile și, deși susține că nu și-a cumpărat o rochie nouă pentru acest eveniment, vestimentația purtată de vedetă a costat mii de euro.

brigitte-sfat-dezvaluit-cate-mii-de-euro-costat-o-vestimentatia-purtata-la-ziua-ei-de-nastere

Brigitte Sfăt, soția fostului tenismen Ilie Năstase, a dat o petrecere într-un club din capitală în urmă cu trei zile cu ocazia zilei sale de naștere, unde au fost prezente mai multe persoane din lumea mondenă. Deși sărbătorita a optat pentru o ținută simplă, elegantă, prețul total al vestimentației s-a ridicat la peste 30 de mii de euro.

La împlinirea celor 40 de ani, Brigitte Sfăt, a optat pentru o rochie scurtă, argintie, cu mâneci, care îi pune în evidență silueta. Conform celor de la wowbiz.ro, care au aflat prețul fiecărui obiect din vestimentația vedetei, ar fi costat circa 500 de euro, dar vedeta spune că nu a cumpărat-o special pentru această ocazie.

brigitte-sfat-dezvaluit-cate-mii-de-euro-costat-o-vestimentatia-purtata-la-ziua-ei-de-nastere1

„Nu m-am agitat deloc în privința vestimentației. Am încercat să nu îmi fac un țel din a-mi alege un outfit la modă. Mi-am luat o rochie din dulap, care mi s-a părut potrivită, la care am asortat o încălțăminte de sezon, exact stilul care mă caracterizează”, a declarat soția lui Ilie Năstase.

Dar acesta pare a fi cel mai ieftin lucru din outfit-ul lui Brigitte Sfăt. În privința încălțămintei a optat pentru o pereche de cizme negre, decupate în stil stiletto, realizate de un designer francez. Pentru acestea, vedeta a avut de achitat 1.500 de euro.

Nici accesoriile nu sunt deloc de neglijat. Soția lui Ilie Năstase a purtat o brățară cu diamante care a acostat aproximativ 5.000 de euro și un ceas poleit cu aur, o adevărată bijuterie în valoare de 30.000 de euro. Machiajul purtat de Brigitte a fost unul discret, elegant, iar părul nu a fost coafat sofisticat, ci îndreptat și lăsat pe spate…

Sursa foto: click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed