HomeStiri Mondene Brigitte Sfăt, mesaj ironic pentru Iulia Albu: „Îți mulțumesc pentru faptul că mă onorezi cu trofeele tale”

Brigitte Sfăt, mesaj ironic pentru Iulia Albu: „Îți mulțumesc pentru faptul că mă onorezi cu trofeele tale”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 801 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/brigitte-sfat-mesaj-ironic-pentru-iulia-albu-iti-multumesc-pentru-faptul-ca-ma-onorezi-cu-trofeele-tale.jpg

Aflată la Monte Carlo, Brigitte Sfăt a fost criticată de către Iulia Albu pentru o apariție pe covorul roșu. Soția lui Ilie Năstase nu s-a lăsat afectată de reacția criticului de modă și i-a transmis un mesaj ușor ironic prin intermediul unei rețele de socializare.

brigitte-sfat-mesaj-ironic-pentru-iulia-albu-iti-multumesc-pentru-faptul-ca-ma-onorezi-cu-trofeele-tale

Brigitte Sfăt și soțul ei, Ilie Năstase, se află zilele acestea la Monte Carlo, unde cei doi participă la Premiile Laureus 2017. Numai că ținuta purtată de vedetă pe covorul roșu nu a fost trecută cu vederea în țara noastră, Iulia Albu criticând-o dur pentru alegerea făcută.

Brigitte Sfăt a optat pentru o rochie lungă neagră, cu mânecă lungă, decorată cu aplicații florale, marca Ermanno Scervino. Ușor transparentă, lenjeria intimă era vizibilă, dar acest lucru nu pare să o fi deranjat pe brunetă. La scurt timp după ce a auzit cele spuse de Iulia Albu, Brigitte Sfăt a postat pe contul ei personal de Facebook un mesaj ironic la adresa criticului de modă.

Deși se afla la un eveniment foarte important, luând cina cu familia regală de la Monaco, soția lui Ilie Năstase și-a făcut timp pentru a scrie câteva cuvinte despre criticile aduse, accentuând faptul că rochia ei a fost foarte apreciată acolo.

brigitte-sfat-mesaj-ironic-pentru-iulia-albu-iti-multumesc-pentru-faptul-ca-ma-onorezi-cu-trofeele-tale1

„Dragă Iulia Albu,

Deși, în ultimele zile mă aflu la un eveniment extrem de frumos, iar chiar în acest moment, împreună cu soțul meu luăm masa alături de Prințul Albert de Monaco și încântătoarea Charlene, îți dedic câteva momente, prin a-ți mulțumi pentru faptul că mă onorezi cu trofeele tale, fie ele rele sau bune.

PS: chiar dacă rochia mea Ermanno Scervino nu a fost pe placul tău, aici (Monte Carlo) a avut un mare succes. Ce să-i faci, nu toată lumea e Iulia Albu, nu? Pupici și succes la emisiune”, i-a transmis Brigitte Sfăt controversatei blondine, printr-o postare pe contul personal de Facebook…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed