Home Stiri Mondene Brigitte Sfăt o acuză grav pe Amalia Năstase! „De ce aş fi geloasă pe una care are 100 de kg?”

Brigitte Sfăt o acuză grav pe Amalia Năstase! „De ce aş fi geloasă pe una care are 100 de kg?”

autor Elena Yvette
1,K views

Brigitte Sfăt anunţa acum o zi că divorţează de Ilie Năstase. Astăzi, aceeaşi Brigitte se mai gândeşte şi spune că a vorbit la nervi.

Brigitte Sfăt o acuză grav pe Amalia Năstase

În schimb, are o mare problemă cu fosta soţie a lui Ilie Năstase, Amalia Năstase. Se pare ce aceasta se foloseşte de copiii pe care îi are cu Ilie ca să solicite bani. Pe Brigitte o cam deranjează şi nu i se pare normal să îi dea bani, când Amalia nici copiii nu şi-i lasă în vacanţă cu ei.

Brigitte Sfăt o acuză grav pe Amalia Năstase 2
„Da, aşa este, asta e adevărul. Nu se divorţează peste noapte. Eu sunt nemulţumită de atitudinea soţului meu vis-a-vis de căsnicia noastră. Căsnicia se face în doi şi nu în trei. Acum avem o excursie planificată doar cu copiii mei, fără ai lui, pentru că aşa a vrut fosta lui soţie. Dacă eu nu am grijă de mine şi nu mă respect, atunci cei din jurul mei nu mă vor respecta nici jumătate din cât mă respect eu. Nu cred că acest lucru nu e corect faţă de mine. Fosta soţie le-a interzis copiilor să mai vină în excursie cu noi.

Noi nu mai avem program împreună cu copiii, cel puţin nu cu mine. În momentul de faţă, dacă mai există conciliere, eu nu ştiu câţi bani mai are Ilie în cont şi pe ce-şi cheltuie banii. Vreau să cunosc şi eu ce cheltuieli are el şi cum îşi gestionează finanţele. Ea chiar şi acum sună la bancă şi gestionează finanţele soţului meu. Eu nu am avut copii ca să nu se împartă averea. Soţul meu a rămas cu un credit de două milioane de euro după divorţul de ea.

De ce aş fi geloasă pe una care are 100 de kg? El vine la mine şi era în baia matrimonială şi vorbea cu Amalia, care era nemulţumită că el i-a trimis un Mini. Pe bune?! Să-i cumpere maşină ăla cu care e şi cu care are un băieţel. În urmă cu trei ani, eram căsătoriţi de o săptămână, şi a venit plângând şi a cerut 200.000 de euro de la soţul meu pentru că o executau silit.

Vrea să înceapă războiul? Acum scot actele. E normal să tacă, pentru că vrea să păstreze aparenţele. Momentan, nu ştiu nici eu care e treaba cu divorţul. Ieri aşa era situaţia, pentru că am acceptat prea multe şi am fost luată de proastă, dar şi proştii se mai trezesc. Aşa cum șapte ani nu am urmărit şi acum urmez şi eu exemplul ei şi încep să mă intereseze şi pe mine banii lui. Eu am trei afaceri şi nu pot să spun «Ilie m-a sprijinit».

Ea a luat cât a cheltuit toată familia lui laolaltă, cu toţi ceilalţi cinci copii ai lui. Eu nu am venit să vorbesc despre bani în sine, ci despre nesimţirea ei. Noi avem un business imobiliar şi o parte din banii aceştia se regăsesc în apartamentul de la mare şi în locul acesta, unde eu stau cu chirie. Am fost ameninţată de ea chiar de Paşte. Îl sună pe Ilie şi-i spune: «O să vadă ea când o să termin cu ea. O să o distrug». Să-şi vadă de copiii aia şi să-i crească în linişte. În momentul de faţă urăsc ce s-a întâmplat şi-l urăsc pentru situaţia asta. El când ea îl sună şi îl înjură, se duce la toate evenimentele pe unde îl târăşte ea…
Am plecat de acasă tot din cauza ei. Eu dacă plec, îmi doresc să vină o femeie care să-şi dorească mult mai multe de la Ilie decât mi-am dorit eu. M-a dat peste cap şi nu mai am de ce să ascund ce se întâmplă. Eu plec singură în vacanţă, dar o să vină acolo pentru că are turneu acolo. Aveam plănuită o vacanţă împreună cu el şi cu fetele lui”, a declarat Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt o acuză grav pe Amalia Năstase 1

 

Sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed