HomeStiri Mondene Brigitte Sfăt, reacție violentă la adresa femeilor care se amestecă în căsnicia ei! “Îmi iubesc soțul și nu aș mai fi putut sta lângă el chinuită de gândul că îl împart cu alte femei!”

Brigitte Sfăt, reacție violentă la adresa femeilor care se amestecă în căsnicia ei! “Îmi iubesc soțul și nu aș mai fi putut sta lângă el chinuită de gândul că îl împart cu alte femei!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 814 views
brigitte_sfat_02_015e77303c-1 in Stiri Mondene

Brigitte Sfăt a postat pe contul ei de Fcaebook un mesaj neașteptat, adresat tuturor femeilor care încearcă să se bage în căsnicia ei cu Ilie Năstase.

brigitte_sfat_02_015e77303c

„Întrebare pentru toate femeile înșelate care vor să salveze aparența de „doamne” și acceptă să-și împartă barbatul cu progenituri fără moralitate, purtătoare de boli venerice: voi cum reușiți să nu arătați durerea? Am încercat și eu să tac, să mă consoloz cu gândul că eu sunt soția, dar sufletul meu ură, am simțit că încet, încet mă îmbolnăvesc de durere….este ca o otravă care te macină încet, încet și eu îmi doresc o relație frumoasă și curată cu bărbatul meu, nu să știu ce face el și să fac pe proasta”, a scris bruneta.

„ De câte ori cineva de acolo mă privește, zâmbind poate amabil, eu aș gândi că râde de mine și de situația mea… Cum ar fi fost să nu iau atitudine, să nu vreau să o demasc ? Atunci când Dumnezeu mi-a dat a doua sanșă, am promis că îmi voi trăi viața departe de compromisuri, de minciună și de perversitate. Și nu vreau să ajung eu o perversă și o mincinoasă. Îmi iubesc soțul și nu aș mai fi putut sta lângă el chinuită de gândul că îl împart cu alte femei. Deci, m-am hotărât! De astăzi, promit public să dau de pămant cu fiecare duduie care descopăr că a încercat să atenteze la patul meu conjugal!”, a continuat Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt a fost acuzată de-a lungul timpului că i-ar fi distrus căsnicia lui Ilie Năstase, despărțindu-l pe acesta de fosta lui soție, Amalia Năstase. Sătulă de aceste comentarii, Brigitte a dorit să le răspundă tuturor celor care o acuză de divorțul prin care a trecut Năstase în urmă cu patru ani.

Brigitte Sfăt a mărturisit că nu se simte vinovată pentru despărțirea dintre Amalia și Ilie Năstase.

„Vreau să dau pe această cale, un răspuns tuturor celor care au scris că eu i -am spart casa lui Ilie. Dragii mei, eu am apărut în viața lui, dupa ce era deja divorțat, iar Amalia avea deja o relatie de TREI ani cu actualul ei concubin. Cine ce casa a spart?! Not me”, a scris Brigitte Sfăt pe contul de socializare, în urmă cu câteva zile.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed