Brigitte Sfăt și Ilie Năstase sunt din nou împreună


489
loading...

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au luat, în sfârșit, o decizie finală privind relația lor. Dacă în ultimele săptămâni cei doi au declarat pentru toate posturile de televiziune faptul că relația lor s-a încheiat, acum se pare că totul s-a rezolvat, iar cei doi au decis să își mai dea o șansă.

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase din nou împreună

Brigitte a făcut anunțul important chiar pe pagina ei de Facebook și a primit o mulțime de încurajări și felicitări din partea fanilor.

„Dragii mei prieteni, astăzi am luat o decizie, în legătura cu căsnicia mea. Astăzi ne-am rezolvat toate problemele, toate, am reuşit să facem amândoi ordine în viaţă, şi vom porni un nou început, împreună”, a scris Brigitte Sfăt.

Acum câteva zile, în cadrul unei emisiuni TV, frumoasa brunetă a povestit mai multe despre problemele din ultimul timp…

„Între cununie şi nuntă am mai fost înşelată o dată. Mi-a recunoscut acum, când am fost în Turcia. Nu, el a venit după ce am ieşit din spital – a stat, a venit şi a stat alături de mine. Mi-a spus pur şi simplu, pentru că l-am rugat. Am vrut să ştiu cu ce gen de femei mă înşală. Sunt mai urâte, mai proaste… o femeie ușoară. Probabil el e mai atras de astfel de femei. Una dintre ele e cântăreaţă de muzică, de operă – e cunoscută. Are doi copii şi e soţie de medic chirurg. A avut o relaţie mai lungă cu el. Le-am văzut cu două zile înainte de nuntă. Mi-am recusut toţi muşchii din faţă, pentru că m-am gândit că m-a înşelat cu una mai tânără. Sunt 31 de ani diferenţă între noi.”, a povestit Brigitte.

loading...