Home Stiri Brigitte și Florin Pastramă au fost bătuți: „El este tăiat tot în cap, a fost foarte grav”

Brigitte și Florin Pastramă au fost bătuți: „El este tăiat tot în cap, a fost foarte grav”

autor Buinoschi Andreea
189 vizualizari

În urmă cu doar câteva luni, Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, au fost victimele unei adevărate altercații. Cei doi au fost bătuți de câțiva locatari clandestini, în timp ce încercau să meargă către un teren unde urmau să investească. Mai mult decât atât, cei doi nu s-au ales doar cu bătaia primită, ci s-au trezit și fără bani.

Timp de mai mulți ani, Florin Pastramă a plătit sume foarte mari de bani, dar, în cele din urmă, banca pe care o alesese ca partener l-a acuzat de fraudă. După ce soții au aflat toate detaliile din spatele acestor evenimente, s-au hotărât să apeleze la ajutorul instanței. Aceștia vor cere ca lui Florin să i se restituie terenul pentru care a făcut împrumut la bancă.

„Familia lui Florin a cumpărat un teren, a dat avans, s-a pus ipotecă pe teren. Au vrut să construiască ceva, au luat acordul de la bancă. Când s-a dus să pregătească actele, a descoperit că un act este ilegal, iar banca știa.

Acum stau acolo niște oameni care nu au acte, nici buletin n-au, nu e nimic acolo. Stau unii clandestini într-o casă. Când ne-am dus cu niște «cadastriștri» acolo, pe terenul mamei lui Florin, nu am intrat în casă, deși este terenul lui.

Când stăteam să măsurăm, au ieșit unii cu niște topoare și cu niște greble și ne-au bătut pe toți. Florin este tăiat tot în cap, a fost foarte grav. Ne-au zis să plecăm, că ne omoară, că noi suntem cu escrocherii. Deși familia lui Florin au blocare pe cont pentru creditul ăsta și 11 imobile cu sechestru pe ele de la bancă. Ne-au bătut rău de tot, era să îl omoare, l-au lăsat rău”, a declarat Brigitte, în emisiunea Brigitte și Pastramă, difuzată la Antena Stars…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..